Chemicalien

Om je zwembadwater zo lang mogelijk schoon te houden kun je gebruik maken van verschillende chemicaliën. Door het zwembad onderhoud op de juiste manier uit te voeren kun je de hele zomer genieten van schoon en hygiënisch zwembadwater zonder je zwembad opnieuw te moeten vullen. Bekijk hieronder onze zwembad chemicaliën zoals chloortabletten, pH plus of pH minus poeder.

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Interline vlokkingsmiddel
  Interline vlokkingsmiddel
  € 9,95
 2. Interline pH-minus
  Interline pH-minus
  Adviesprijs € 8,95 € 8,95 Vanaf € 5,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00
 3. Interline pH-plus
  Interline pH-plus
  Adviesprijs € 8,95 € 8,95 Vanaf € 5,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00
 4. Interline mini chemicaliën starterspakket
  Interline mini chemicaliën starterspakket
  € 29,95
  Waardering:
  100%
 5. Interline 200 grams chloortabletten
  Interline 200 grams chloortabletten
  Adviesprijs € 21,50 € 21,50 € 19,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,55
  Waardering:
  96%
 6. Interline 20 grams chloortabletten
  Interline 20 grams chloortabletten
  Vanaf € 19,95
 7. Interline Shock 55 chloorgranulaat
  Interline Shock 55 chloorgranulaat
  € 17,95
  Waardering:
  60%
 8. Interline anti alg middel
  Interline anti alg middel
  Adviesprijs € 15,95 € 15,95 Vanaf € 14,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
 9. Interline Simply Genius navulling
  Interline Simply Genius navulling
  € 24,95

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Zwembad onderhoud

In grote zwembaden wordt vaak gebruik gemaakt van een filterpomp om het water schoon te houden. Maar om het ontstaan van bacteriën, schimmels en groenalgen te voorkomen moet het water gedesinfecteerd worden. Dit kan door regelmatig chloor toe te dienen. Om chloor zijn werking te laten doen moet de pH-waarde goed zijn. Wil je tips om het water in je zwembad zo lang mogelijk schoon te houden? Lees dan ons blog!

Chloortabletten

Chloortabletten zijn een zeer langzaam oplossend desinfectiemiddel voor zacht en hard water. Heb jij vaak last van bacteriën of algen in je water? Het is dan een goed idee om gelijk als jij je zwembad opgezet hebt een chloortablet te gebruiken, dit voorkomt bacteriën, algen en andere micro-organismen. Dit chloortablet zal langzaam oplossen in het water voor desinfectie van het zwemwater (te gebruiken in een chloordrijver).

PH plus en ph minus

De pH-waarde is heel belangrijk voor je zwembad. De pH-waarde moet altijd tussen de 7.2 en 7.6 zitten. Heb jij er last van dat de pH-waarde te laag is en dus omhoog gebracht moet worden? Gebruik dan pH plus of pH minus om de pH-waarde te verhogen of verlagen. Zo kun je er voor zorgen dat de waarde weer goed staat. Als de pH-waarde niet goed staat en je verandert dit niet dan zal er alsnog sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad omdat het chloor dan minder goed werkt.

Weet jij niet zeker of de pH-waarde goed is van het zwembad? Bestel dan een pH- en chloormeter of water test strips om het water te controleren.

Chloorgranulaat online bestellen

Wil je de juiste middelen kopen voor het zwembad onderhoud? Bestel ze dan snel en eenvoudig bij Obelink! Je profiteert bij ons altijd van de laagsteprijsgarantie en bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten!