Advies

 1. Kijkje in de bus van Katrin en Keno

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan of camper? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn camper heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpt kampeermiddel. Deze keer is de bus van Katrin en Keno aan de beurt.

  Lees meer »
 2. Winter Tuinfeest organiseren: de ultieme checklist

  Overkappingen en veranda's worden bij de vleet gebouwd en geef de (aanstaande) bezitters van een overkapping of veranda eens ongelijk! Je verlengt er het 'buitenzitseizoen' enorm mee.

  Lees meer »
 3. Hoe repareer ik een tent luchtslang?

  We krijgen vaak de vraag of een opblaasbare tent lek kan gaan. Een logische vraag, want opblaasbaar klinkt misschien niet zo vertrouwd als tentstokken. Gelukkig kunnen we je geruststellen: een opblaasbare tent is 100% betrouwbaar en een luchtslang zal niet snel lek gaan. Toch zijn er altijd uitzonderlijke situaties te verzinnen waarbij er toch een lek ontstaat in de luchtslang, ook wel airtube genoemd. Gelukkig is dit snel te verhelpen!

  Lees meer »
 4. Kijkje in de caravan van Steffi en Marcus

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer is de caravan van Steffi en Marcus aan de beurt!

  Lees meer »
 5. Hoe kun je WiFi versterken op de camping?

  We raken er steeds meer aan gewend: overal waar we komen is goede WiFi beschikbaar. Toch is het altijd maar afwachten of je goed signaal hebt op je campingplek. Misschien voor jou geen probleem, maar als je gaat kamperen met kinderen is WiFi toch vaak een must. Het kan ook zijn dat je rondreist in een camper en zelfs niet eens altijd camping WiFi tot je beschikking hebt. In dit artikel leggen we je uit hoe je het signaal op de camping kunt versterken én met welke antennes je altijd overal binnen heel Europa internet tot je beschikking hebt.

  Lees meer »
 6. Welke gasfles voor op de camping?

  Heb jij een skottelbraai, een kooktoestel of een ander camping apparaat dat op gas werkt? Dan vraag je je misschien af welke gasfles je nodig hebt. Er bestaan verschillende soorten gas, gasflessen en aansluitingen. In dit blog vertellen we je welke camping gasflessen er zijn.

  Lees meer »
 7. Kijkje in de caravan van Bettina en Christopher

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. In dit blog: een kijkje in de caravan van Bettina en Christopher!

  Lees meer »
 8. Past er een daktent op mijn auto?

  Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: mooie grote auto’s waarop een daktent bevestigd is. Het ziet er niet alleen heel gaaf uit, het is ook nog eens super praktisch als je van rondreizen houdt. De daktent is binnen no-time uitgeklapt en je ligt altijd van de grond. Omdat daktenten vrij nieuw zijn en je ze op foto’s vooral voorbij ziet komen op grote auto’s, denk je misschien al snel dat een daktent niets voor jou is. Maar wist je dat een daktent ook past op een Citroën C4 en een Volkswagen UP? In dit blog gaan we je vertellen hoe je erachter komt of er een daktent op jouw auto past.

  Lees meer »
 9. Hoe kan ik een daktent bevestigen?

  Ben je van plan om een daktent te kopen en ben je benieuwd of je een daktent zelf op je auto kunt monteren? Dat kan! Het monteren van een daktent lijkt misschien wat ingewikkeld, maar eigenlijk is het een fluitje van een cent. In dit blog leggen we je uit waar je op moet letten en hoe je een daktent bevestigd.

  Lees meer »
 10. Kamperen met Steffi en Manuel

  We delen maar al te graag onze vakantieverhalen met de hele wereld. En hoe leuk is het om je te laten inspireren door de reisverhalen van anderen? In dit blog vertellen Steffi en Florian hoe ze na jaren genieten van een vliegvakantie besloten om te gaan kamperen als gevolg van COVID-19.

  Lees meer »
Pagina