Advies

 1. MIK-systeem: Hoe werkt het fietstas MIK-systeem?

  Als je gebruik maakt van meerdere accessoires voor op je bagagedrager, dan herken je het misschien wel: De ene dag wil je graag de hondenmand op je fiets monteren, maar de volgende dag heb je je fietstassen nodig voor de wekelijkse boodschappen. Iedere keer je fietstas verwisselen voor je fietsmand kost veel tijd, want iedere accessoire heeft weer z’n eigen manier van monteren. Daar is een oplossing voor: het MIK-systeem. Met een paar eenvoudige handelingen verwissel je binnen mum van tijd je accessoire. In dit blog leggen wij je uit hoe dit werkt!

  Lees meer »
 2. Een kijkje in de caravan van Simon en Ilse

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Simon en Ilse.

  Lees meer »
 3. Een kijkje in de caravan van Nils en Nicole

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Nils en Nicole.

  Lees meer »
 4. Tentaccessoires keuzehulp: 5x onmisbare tentaccessoires

  Wanneer je voor het eerst gaat kamperen zul je merken dat je stiekem nog best veel nodig hebt. Uiteraard mag de tent niet ontbreken, zul je campingstoelen en een campingtafel willen gebruiken en komen kookartikelen en slaapartikelen ook goed van pas. Je zou zeggen dat je dan alles bij elkaar hebt. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan iets simpels als een hamer? Dat dachten we al. Vandaar dat we een eenvoudige keuzehulp hebben gemaakt met vijf onmisbare tentaccessoires.

  Lees meer »
 5. Tunneltent opvouwen: hoe vouw je een tunneltent op?

  Een tunneltent is over het algemeen een stuk groter dan bijvoorbeeld een koepeltent en daarmee lijkt het opvouwen een stuk ingewikkelder. Met behulp van deze How to zul je zien dat het proces praktisch hetzelfde is en dat je het zelfs prima alleen kunt doen. Volg de onderstaande stappen dan kom je er zeker uit.
  Lees meer »
 6. Koepeltent opvouwen: hoe vouw je een koepeltent op?

  Een koepeltent goed strak opvouwen is geen kunst maar vergt wel wat aandacht. Dat komt omdat er best wel wat verschil kan zitten in het type koepeltenten. Toch vouw je met een algemene instructie een koepeltent eenvoudig op. In dit artikel geven we je praktische tips om dit te doen.
  Lees meer »
 7. Opblaasbare tent opvouwen: hoe vouw je een opblaastent op?

  Er gaat niets boven het opzetten van een opblaasbare tent. Ventiel in de luchtbuis, de elektrische pomp aanzetten en een kind kan de was doen. Ook het afbreken en opvouwen is in een mum van tijd gepiept maar toch is het handig om het stap voor stap aan te pakken.

  Lees meer »
 8. Fietstas bevestigen: Hoe bevestig je een fietstas?

  Maak jij veel gebruik van je fiets en neem je regelmatig spullen mee? Dan zijn fietstassen onmisbaar. Je kunt een heleboel meenemen in je fietstas en dat scheelt een rugzak op je rug of een tas aan je stuur. Ideaal dus! Maar hoe bevestig je een fietstas? Wij vertellen je het in dit blog.

  Lees meer »
 9. Beschermfolie verwijderen van campingmeubelen

  Het blad van bijvoorbeeld een campingtafel of campingkast wordt in de fabriek vaak voorzien van beschermfolie. Hiermee wordt het blad tegen krassen of andere beschadigingen beschermd tijdens het transport. Vaak zit het folie er zo strak op dat je in eerste instantie niet ziet dat er nog een folielaag op zit. Wij laten je zien hoe je het folie kunt verwijderen.

  Lees meer »
 10. Een kijkje in de caravan van Sarina

  Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je ook benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan we regelmatig een kijkje nemen in een gepimpte caravan. Deze keer een kijkje in de caravan van Sarina.

  Lees meer »
Pagina