Caravanhoezen

Gaat je camper of caravan de stalling in en wil je hem beschermen tegen vuil en weersinvloeden? Dan is een caravanhoes of een camperhoes de ideale oplossing. Obelink heeft een ruim aanbod aan caravanhoezen, camperhoezen en beschermdaken voor je caravan of camper. De camper en caravan dakbescherming en beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een passend model voor je bij zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw camper- of caravanhoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over beschermhoezen en beschermdaken.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plus caravan en camper dakhoes
  Pro Plus caravan en camper dakhoes
  Adviesprijs € 99,95 € 99,95 Vanaf € 89,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,95
  Waardering:
  91%
 2. Obelink caravanhoes
  Obelink caravanhoes
  Vanaf € 105,00
  Waardering:
  92%
 3. Pro Plus dakhoes afstandhouders
  Pro Plus dakhoes afstandhouders
  € 11,95
  Waardering:
  88%
 4. Pro Plus Basic Line caravanhoes
  Pro Plus Basic Line caravanhoes
  Vanaf € 119,00
 5. Pro Plus dakhoes hoekbeschermers
  Pro Plus dakhoes hoekbeschermers
  € 24,95
  Waardering:
  88%
 6. Pro Plus luxe caravanhoes
  Pro Plus luxe caravanhoes
  Adviesprijs € 129,95 € 129,95 Vanaf € 129,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,95
  Waardering:
  91%
 7. Hindermann voorzijde beschermdoek
  Hindermann voorzijde beschermdoek
  Adviesprijs € 75,00 € 75,00 Vanaf € 63,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 11,10
  Waardering:
  90%
 8. Obelink caravan beschermdoek
  Obelink caravan beschermdoek
  Vanaf € 24,90

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Bepaal je type beschermhoes voor je caravan of camper

Ben je opzoek naar een caravan of camperhoes? Dan is het belangrijk om hiervoor eerst een aantal dingen op een rijtje te zetten:

 • engte van je caravan of camper: Bij het kopen van een camper- of caravanhoes is het altijd belangrijk om te weten hoelang je caravan of camper is. Bij het bepalen van de lengte van je caravan wordt altijd geadviseerd om dit zelf op te meten. Wat je gaat meten is de lengte van de caravan zonder dissel. Je meet van het achterlicht horizontaal naar de voorkant van de disselbak.
 • Breedte van de caravan: Ook is het belangrijk om de breedte maat van je caravan of camper te bepalen. De kleinste caravanhoes begint op een breedte van 220 cm en kunnen oplopen tot een maximale breedte van 250 cm bij de breedste caravanhoes.
 • Welk type caravanhoes: Indien je bepaald hebt welke lengte je nodig hebt. Kun je een keuze gaan maken of je een uitvoering wilt hebben met een rits of zonder rits. Met een rits heb je het voordeel dat je altijd in je caravan of camper kunt terwijl de caravanhoes nog over de caravan of camper zit.
 • Winterstalling: De caravan- en camperhoezen worden veelal gebruikt als winterstallingshoes. Hiervoor zijn ze uitermate geschikt. Ook kunnen de winterstallingshoezen tegen UV-stralingen, waardoor je de hoes in de winter buiten kunt laten staan.

Ademende beschermhoezen voor caravan of camper

Obelink heeft een ruim aanbod aan camper en caravanhoezen die ademend zijn. Ademend wil zeggen dat vocht van binnenuit naar buiten afgevoerd wordt, maar niet naar binnenkomt bij regen of sneeuw. Een beschermhoes voor je caravan of camper bestaat uit een aantal lagen waardoor deze zowel ademend als beschermend is.

Beschermdak caravan of camper

Een camper of caravan dakbescherming is alleen maar een bescherming voor je dak. Een beschermdak voor je caravan of camper wordt veel gebruikt door seizoenkampeerders. Voordelen van beschermdaken zijn dat je caravan beschermt is tegen weersinvloeden, tegen vuil uit bomen etc. en je kunt te allen tijde je camper of caravan betreden. Net als de beschermhoezen zijn de beschermdaken ook verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De maat bepalen werkt op dezelfde manier als bij een caravanhoes. Je neemt de totale lengte van je camper of caravan exclusief dissel.

Vraag de Specialist!

Wil je nog meer weten over de caravanhoezen, camperhoezen of beschermdaken? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!