Tweedekans

Bij Obelink hebben we nu ook tweedekans artikelen. Dit zijn artikelen die wij niet meer als nieuw kunnen verkopen, maar die nog uitstekend te gebruiken zijn. Je kan denken aan een tent die al een keer is opgezet, een voortent die al door de rail van een caravan is getrokken of een cassetteluifel met een krasje erop. Ook hebben we tweedekans tuinsets in onze collectie. Voor alle tweedekans artikelen gelden dezelfde voorwaarden als voor de nieuwe artikelen, maar dan voor een nog scherpere prijs!

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tweedekans Hypercamp Vivaldi 240
  Tweedekans Hypercamp Vivaldi 240

  Vanaf € 259,00

  Verkoop door Obelink
 2. Tweedekans Hypercamp Geneve 350
  Tweedekans Hypercamp Geneve 350

  Vanaf € 611,00

  Verkoop door Obelink
 3. Tweedekans Hypercamp Tramper
  Tweedekans Hypercamp Tramper

  Vanaf € 419,00

  Verkoop door Obelink
 4. Tweedekans Cosi Fires Cosiconcrete 80
  Tweedekans Cosi Fires Cosiconcrete 80
  Adviesprijs € 499,00 € 499,00 € 449,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 50,00
  Verkoop door Obelink
 5. Tweedekans Outdoor Feelings Evora 220 #2
  Tweedekans Outdoor Feelings Evora 220 #2
  Adviesprijs € 649,00 € 649,00 € 450,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 199,00
  Verkoop door Obelink
 6. Tweedekans Outdoor Feelings Oviedo 180
  Tweedekans Outdoor Feelings Oviedo 180
  Adviesprijs € 699,00 € 699,00 € 499,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 200,00
  Verkoop door Obelink
 7. Tweedekans Outdoor Feelings Salsa 160
  Tweedekans Outdoor Feelings Salsa 160
  Adviesprijs € 249,00 € 249,00 € 189,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 60,00
  Verkoop door Obelink

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Tweedekans tent

Een tweedekans tent is een tent die al een keer is opgezet. Daardoor kunnen wij deze niet meer als een nieuwe tent verkopen. De tweedekans tenten zijn gecontroleerd en er zit ook nog garantie op. Een tweedekans tent wordt vrijwel altijd geleverd inclusief alle accessoires, zoals de draagtas, scheerlijnen en haringen. Wat er precies met de tent aan de hand is én wat er wordt meegeleverd, staat altijd duidelijk beschreven op de productpagina.

Tweedekans voortent

Een tweedekans voortent is een voortent die al een keer door de rail van een caravan is getrokken. Bijvoorbeeld door klanten die de voortent in een verkeerde maat hebben besteld. Hierdoor is de pees, het koord dat je door de rail trekt, een beetje vies geworden. Bij een nieuwe voortent gebeurt dit ook als je de voortent voor het eerst opzet. Ook zit er bij de tweedekans voortenten vaak gras aan de slikranden, dat zijn de flappen waar de haringen aan worden bevestigd. De tweedekans voortenten zijn uitvoerig gecontroleerd, verkeren nog in een goede staat en zijn inclusief garantie.

Tweedekans luifel

De tweedekans luifels zijn luifels met een geopende verpakking of met lichte transportschade. De luifels zijn gecontroleerd bij Obelink, en één keer open en dicht gedraaid. Ze zijn nog uitstekend te gebruiken en passen bijvoorbeeld erg goed aan een occasion camper of caravan. De tweedekans luifels worden vrijwel altijd geleverd inclusief de standaard accessoires en zijn inclusief garantie. Wat er precies met de luifel aan de hand is én wat er wordt meegeleverd, staat duidelijk beschreven op de productpagina.

Tweedekans tuinset

De tweedekans tuinsets hebben een lichte beschadiging opgelopen tijdens het transport. Je kan hier denken aan krasjes op het frame of een beschadiging aan het wicker, het gevlochten materiaal van de tuinset. De tweedekans tuinsets zijn gecheckt door onze experts en van alle sets zijn foto’s te bekijken op de productpagina.