Luchtbed zwembad

Heerlijk genieten met een luchtbed zwembad op het water of het strand. Een luchtbed zwembad is geweldig speelgoed voor je kinderen voor in het zwembad, zee of recreatieplas. Laat je kinderen uren speelplezier beleven met een diverse opblaasfiguren. Wil je zelf relaxen op een zwembad luchtbed? Dat kan natuurlijk ook! Pak er een boek of een tijdschrift bij en dobber uren rond op het water op jouw water luchtbed, lekker genieten! Bekijk snel hieronder ons assortiment aan diverse zwembad luchtbedden!

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. Bestway Moonshine luchtbed
  Bestway Moonshine luchtbed
  € 16,95
  Verkoop door Obelink
 2. Bestway Summer Quotes luchtbed
  Bestway Summer Quotes luchtbed
  € 7,95
  Verkoop door Obelink
 3. Bestway 141 x 110 cm opblaasbare zeehond
  Bestway 141 x 110 cm opblaasbare zeehond
  € 15,95
  Verkoop door Obelink
 4. Bestway 184 x 78 cm opblaasbare alligator
  Bestway 184 x 78 cm opblaasbare alligator
  € 18,95
  Verkoop door Obelink
 5. Bestway 173 x 91 cm opblaasbare toekan
  Bestway 173 x 91 cm opblaasbare toekan
  € 18,95
  Verkoop door Obelink
 6. Bestway 183 x 90 cm opblaasbare orka
  Bestway 183 x 90 cm opblaasbare orka
  € 14,95
  Verkoop door Obelink
 7. Mojito luchtbed
  Mojito luchtbed
  € 12,95
  Verkoop door Obelink
 8. Bestway 148 x 67 cm opblaasbare krokodil
  Bestway 148 x 67 cm opblaasbare krokodil
  € 10,95
  Verkoop door Obelink
 9. Bestway Ø 119 cm opblaasbare autoband zwemband
  Bestway Ø 119 cm opblaasbare autoband zwemband
  € 7,95
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Welk luchtbed zwembad?

Lekker drijven op het water! Ga je voor het eenvoudige klassieke zwembad luchtbed? Of kies je toch voor 1 van de vrolijke opblaasfiguren? Het kan allemaal! Heerlijk ronddobberen bijvoorbeeld in je eigen (opblaas- /opzet-) zwembad op je luchtbed met een tablet of goed boek, wie wil dat nou niet tijdens de warme zomerse dagen? Ook kinderen kunnen zich vermaken met een zwembad luchtbed of 1 van de leuke opblaasfiguren. Het is een ideaal speelgoed voor de zomerse dagen, kinderen kunnen er mee op het water drijven of urenlang mee spelen!

Opblaasfiguren

Hou jij van meer vrolijkheid in het zwembad of in de zee? Kies dan voor een vrolijk opblaasfiguur om heerlijk mee rond te dobberen in het water. Ga jij voor een opvallende snack op het water of kies je toch dat ene dier figuur? Ook voor kinderen is een opvallend opblaasfiguur natuurlijk hartstikke leuk! De luchtbedden zijn in diverse vormen, maten en prints te verkrijgen, neem het luchtbed zwembad die helemaal bij jou of de kinderen past!

Water luchtbed kopen

Ben je er uit welke luchtbed zwembad jij gaat aanschaffen? Bestel hem dan snel en eenvoudig bij ons online. Des te sneller lig jij heerlijk relaxed op het water met jouw nieuwe zwembad luchtbed! Of hebben de kinderen uren speelplezier met hun nieuwe luchtbed zwembad! Bestellingen boven de €50,- worden zelfs gratis bij jou thuisbezorgd!*
Ben je er nog niet helemaal uit welk luchtbed voor in het zwembad jij wilt gaan kopen? Of wil je liever samen met de kinderen de juiste keuze maken in onze winkel? Kom dan gerust samen of alleen langs in Winterswijk! Naast luchtbedden zwembad, hebben wij ook een ruim assortiment aan andere zwembenodigdheden van opblaasboten en zwembaden tot aan diverse soorten badkleding!

Producten vergelijken