Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Dierenverzorging

Net als mensen hebben honden ook een goede verzorging nodig. Af en toe een lekkere wasbeurt, regelmatig de vacht door borstelen en de lengte van de nagels goed bijhouden. En ook tijdens warme zomerdagen kun je je hond verwennen met bijvoorbeeld een fijne koelmat hond. Bij Obelink vind je een ruim assortiment aan verschillende honden verzorgingsproducten zoals hondenborstels, hondenshampoo en koelmatten.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten

9 resultaten

per pagina

Koelmat hond

Ook je hond kan tijdens warme zomerdagen wel wat verkoeling gebruiken. Hiervoor zijn verschillende manieren. Kies bijvoorbeeld voor een koelmat hond: dit is een plat ligkussen gevuld met een verkoelende gel dat geactiveerd wordt zodra je hond er op gaat liggen. Een koelmat hond zal 10 tot 15 graden koeler zijn dan de omgeving gedurende een periode van maximaal 4 uur. Een koelmat hond is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor honden maar kan ook heel aangenaam zijn voor bijvoorbeeld poezen of konijnen. Let er wel op dat je de koelmat niet vol in de zon laat liggen en dat je huisdier hier niet aan knabbelt.

Nagels knippen hond

Het is belangrijk om de nagels van je hond goed in de gaten te houden en wanneer nodig bij te knippen. Het handigst is om het nagels knippen hond iedere week bij te houden. Zo duurt de ingreep kort en zijn de nagels nooit te lang. Als je het nagels knippen hond zelf kunt doen en dit goed bijhoudt voorkom je natuurlijk ook hoge dierenarts of trimsalon kosten.

Hondenborstel

Je kunt zelf veel doen om de vacht van je hond in optimale conditie te houden. Dit is belangrijk want de huid en de vacht weerspiegelen vaak de gezondheid van je huisdier. Het is handig om te weten of je hond geknipt, geschoren, geborsteld of geplukt moet worden. Lees je goed in voordat je de verzorgingsproducten aanschaft, of laat je adviseren bij een trimsalon. Bij het honden trimmen hoort ook het wassen van je hond. Je hond hoeft maar weinig gewassen te worden, gemiddeld z’n één tot vier keer per jaar. Of wanneer hij zichzelf heel smerig heeft gemaakt. Vaak is goed borstelen al voldoende om een hoop stof en vuil te verwijderen. Maar is een wasbeurt toch nodig gebruik dan nooit jouw eigen shampoo, mensenshampoo irriteert de huid van de hond. Obelink verkoopt speciale hondenshampoo. Wanneer je hondenshampoo niet te vaak gebruikt en goed uitspoelt, blijft het natuurlijk vetlaagje intact en blijft de huid gezond.

Ook qua hondenborstels is er veel keuze. Iedere vacht verlangt naar een ander soort borstel. Zo heb je onder andere een antistatische borstel, een massageborstel, een slickerborstel en een roskam. Genoeg keuze voor het borstelen van je hond, maar zorg er wel voor dat je de juiste producten kiest die bij de vacht van je hond passen.

Ons gehele dieren assortiment

Hondenshampoo online bestellen

Alle verzorgingsproducten zijn eenvoudig te bestellen bij Obelink. Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd. Wil je de koelmat hond, hondenborstels, hondenshampoo of de verschillende honden trim artikelen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Winterswijk. En ook jouw hond is welkom in de winkel van Obelink!

Producten vergelijken