Visstoeltjes

Bij Obelink vind je verschillende visstoelen met de laagste prijsgarantie. Visstoelen zijn erg handig voor lange dagen aan het water. Zo hoef je niet de hele tijd te staan of op de grond te zitten. Op den duur wordt het lange staan ook vermoeiend voor je rug en benen. Vooral als je daarbij nog de hele tijd een hengel in je handen hebt. Om dan een mooie vissersstoel aan de waterkant neer te kunnen zetten is erg fijn. In ons assortiment alle verschillende visstoelen. Bekijk dus snel ons assortiment of neem een kijkje in onze winkel!

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
3 resultaten
 1. Albatros X-frame viskrukje
  Albatros X-frame viskrukje
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 € 14,95
  Je bespaart € 5,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 2. Soul Bedchair Transformer veldbed
  Soul Bedchair Transformer veldbed
  € 149,50
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 3. Albatros X Frame Backrest visstoel
  Albatros X Frame Backrest visstoel
  Adviesprijs € 27,95 € 27,95 € 20,50
  Je bespaart € 7,45
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink

3 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Verschillende soorten visstoeltjes

In ons assortiment vind je verschillende soorten visstoelen: van karperstoelen to kleine visstoeltjes. Je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen. Sommige visstoelen zoals de karperstoelen hebben een arm- en rugleuning zodat je lekker zit. Andere hengelstoelen hebben geen leuningen zoals onze viskrukje zodat ze makkelijk te vervoeren zijn. Dit is echter lang niet zo comfortabel als een stoel met leuningen. Welke het beste bij jou en je hengel activiteit past is aan jou. Bekijk hiervoor ons assortiment aan visstoelen en vind jouw perfecte vissersstoel.

Zitten alsof je op de bank zit,met de karperstoel!

Je hebt goed gelezen! De karperstoelen zijn mede de comfortabelste visstoelen die er zijn. Dit is ook geen wonder want het vissen op karper kan lang duren. Ze beschikken meestal over een arm- en rugleuning. Vele modellen hebben zelfs nog de mogelijkheid om je benen uit te strekken dankzij een voetsteun. Zo kun je lekker in het zonnetje zitten en wachten tot de karper je aas pakt. Karperstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen. In ons uitgebreide assortiment is er voor iedereen de passende karperstoel te vinden.

Visstoelen online bestellen

Het hele assortiment van visstoelen vind je online op onze website. Hier kun je heel makkelijk zien welke visstoeltjes er zijn en kun je ze zelfs vergelijken om vanuit thuis de beste visstoel te vinden. Vanaf een bestelwaarde van €50 verzenden we je hele bestelling gratis. Bij vragen op opmerking kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Heb je toch de neiging om liever de stoelen in het echt te zien? Dan ben je altijd welkom in onze winkel. Zijn er daarna nog vragen open worden deze graag beantwoord door onze medewerkers in de winkel.