Onze Kampeerwinkel

De Kampeerwinkel van Obelink kun je met 72.500m2 met recht een megastore noemen. We zijn zelfs de grootste kampeerwinkel van Nederland. Met zo'n groot winkeloppervlak is het niet gek dat onze klanten er een dagje Obelink van maken. Om de beleving in onze kampeerwinkel te versterken hebben we voor ieder wat wils. Alleen al op onze verdiepingen zou je, met een breed assortiment aan tenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen, je uren kunnen vermaken. Daarnaast hebben we ook een speelruimte voor de kinderen en een lunchroom waar je heerlijk kunt eten en drinken om tussen het winkelen door even bij te komen. Bij een echte kampeerwinkel draait het immers om beleving, daar moet je de tijd voor kunnen nemen.

Onze 5 basis principes:

  • Grootste aanbod van Europa
  • Vakkundige medewerkers op iedere afdeling
  • Zeer compleet assortiment, bijna alle artikelen op voorraad
  • Laagste prijsgarantie
  • Eigen merk kwaliteitsproducten voor een lage prijs

Onze historie

Obelink werd in 1959 opgericht als eenmanszaak door Jan Obelink. Door hard te werken, de ontwikkelingen op de voet te volgen en het assortiment steeds meer uit te breiden is Obelink in 60 jaar uitgegroeid tot wat het nu is: Europa´s grootste camping- en outdoorwinkel met een winkeloppervlak van 72.500 vierkante meter. Een megastore met het grootste assortiment maar de kleinste prijzen! 

Onze mensen

Bij Obelink gaat het vooral om kennis. Onze medewerkers hebben deze kennis in huis, ieder op zijn gebied. Kennis die is opgedaan door eigen ervaring en scholing,  doorgegeven door collega´s en bovendien voortdurend wordt verder ontwikkeld door bevlogenheid en enthousiasme. Deze vakkundigheid wordt aangevuld met vriendelijkheid en behulpzaamheid, zowel in de winkel als ook online. Deze mix noemen wij het Obelinkgevoel.  Het is al zes decennia de drijvende kracht achter ons succes. Ook al veranderen de dimensies, de essentie is nog altijd dezelfde.

Producten zoals tenten en luifels kun je natuurlijk eenvoudig online kopen maar vaak wil je een tent toch zien en voelen voordat je hem koopt. Ook bij luifels draait het altijd om maatwerk en past niet elke luifel zomaar op je caravan of camper. Ons vakkundig personeel helpt je om de juiste keuze te maken. Ook kampeerproducten zoals campingstoelen, -tafels of technische accessoires kun je het beste ervaren door ze in het echt te zien en te voelen. Het stukje rijden naar Winterswijk is dus zeker de moeite waard wanneer je je kampeerartikelen wil aanschaffen.

Onze visie

Onze visie is dat het vakantieplezier niet pas begint op de vakantie, maar al bij het uitzoeken van de benodigde spullen. En dat het fijne buitengevoel al binnen begint - binnen bij Obelink. Een dagje winkelen bij Obelink moet een leuke belevenis zijn voor jong en oud. Geen stress, maar met gemak en in alle rust uitzoeken wat de vakantie en het buitenleven nog leuker maakt. En dat niet alleen van maandag t/m zaterdag, maar ook op minstens 17 koopzondagen per jaar! Dit winkelgemak geldt natuurlijk ook voor het online shoppen. Eenvoudig, snel en ongecompliceerd vanuit thuis bestellen en een paar dagen later al van genieten.  Waar je ook voor kiest – winkel of online – je kiest voor het Obelinkgemak.