Autohoezen

Wil jij je auto beschermen tegen weersinvloeden en stof, of staat je auto vaak in de stalling? Met een autohoes kan jij je auto beschermen tegen allerlei omstandigheden. Obelink heeft een ruim assortiment in autohoezen. De autohoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een passende autohoes voor je bij zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw autohoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over autohoezen.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. ProPlus autohoes
  ProPlus autohoes
  Adviesprijs € 29,95 € 29,95 Vanaf € 22,95
  Je bespaart € 7,00
  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink
 2. Kampa Volkswagen T4/T5/T6 beschermhoes
  Kampa Volkswagen T4/T5/T6 beschermhoes
  € 119,00
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Buitengebruik

Parkeer jij je auto altijd buiten? Dan krijgt je auto te maken met allerlei invloeden van buiten zoals regen, sneeuw, insecten, zand en zo nog veel meer. Je auto kan dus vuil worden of zelfs beschadigd raken terwijl hij geparkeerd staat. Buiten de bescherming tegen stof en regen heeft het ook andere voordelen. De auto wordt namelijk ook beschermd door de autohoes tegen vogelpeop en hardnekkig buil zoals boomhars. Daarnaast zorgt de afwerende stof van de autohoes er voor dat er minder snel roestvorming zal optreden.

Binnengebruik

Parkeert je de auto altijd netjes binnen? Ook dan kan je auto vuil worden door bijvoorbeeld stof. Een autohoes buiten is dus een ideale oplossing om jouw auto te beschermen.

Vraag de specialist!

Wil je nog meer weten over de autobeschermhoes? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer over de autobeschermhoes en helpen je graag een goede keuze te maken!