Tuinbanken

Lekker relaxen in de tuin of gezellig voor het huis genieten van een kopje koffie of thee? Bij Obelink vind je hiervoor de geschikte tuinbanken. Tijdens de eerste zonnestralen van het jaar plaats nemen op het aluminium tuinbankje achterin de tuin met een goed boek. Of geniet je liever samen met een vriend van een heerlijk kopje koffie of thee op een tete a tete tuinbank?
Bekijk hieronder ons gehele assortiment tuinbanken en kies de tuinbank die bij jou past!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Outdoor Feelings Sentral tuinbank
  Outdoor Feelings Sentral tuinbank
  € 299,00
  Verkoop door Obelink
 2. Outdoor Feelings Canadian grey duoseat
  Outdoor Feelings Canadian grey duoseat
  € 199,00
  Verkoop door Obelink
 3. Outdoor Feelings Mondo loveseat
  Outdoor Feelings Mondo loveseat
  € 139,00
  Verkoop door Obelink
 4. Outdoor Feelings Wayne tuinbank
  Outdoor Feelings Wayne tuinbank
  € 75,00
  Verkoop door Obelink
 5. Outdoor Feelings Rimini duoseat
  Outdoor Feelings Rimini duoseat
  € 119,95
  Verkoop door Obelink
 6. Outdoor Feelings York tuinbank
  Outdoor Feelings York tuinbank
  € 54,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Houten tuinbank of aluminium tuinbank

Een houten tuinbank of aluminium tuinbank kun je overal neerzetten waar je maar wilt. Het voordeel van een tuinbank is dat je met meerdere mensen gezellig bij elkaar kunt zitten zonder meerdere stoelen nodig te hebben.
Heb jij in de ochtend alleen zon aan de voorkant van je huis? Plaats dan een houten tuinbank in je voortuin zodat je de dag lekker kunt beginnen met een kopje koffie in de zon. Heb je liever een zitplek met een tafeltje erbij? Kies dan voor een tete a tete tuinbank, dit zijn 2 stoelen die aan elkaar verbonden zitten met een tafeltje. Met een tete a tete tuinbank kun je heel eenvoudig een extra zitplek creëren in je tuin.
Ook kun je een tuinbank combineren bij jouw diningset. Plaats aan de ene kant van je tuintafel een tuinbank en vul de andere kant aan met comfortabele stoelen. Een voordeel van een tuinbank aan je tafel is dat je minder ruimte nodig hebt aan de kant waar je het tuinbankje plaatst. Hierbij hoef je niet naar voren en naar achteren te schuiven.

Om je houten tuinbank nog comfortabeler te maken kun je er een tuinbank kussen bijbestellen!

Tuinbank online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment tuinbanken? Plaats dan jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat de aluminium tuinbank of de tete a tete tuinbank binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de houten tuinbanken toch liever eerst in het echt zien en uitproberen? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.
En mochten er nog vragen zijn? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via mail of telefoon.