Fietsbrillen

Tijdens het wielrennen en mountainbiken is een fietsbril onmisbaar. Het beschermt je ogen tegen ongedierte, of tegen stof. Daarnaast beschermt een wielrenbril je ook tegen schadelijke UV straling of alleen al een fikse tegenwind die zorgt voor tranende ogen. Een fiets zonnebril behoort dus tot de basisuitrusting van een goede mountainbiker of wielrenner. Ontbreekt een goede fietsbril nog in jouw uitrusting? Bekijk hieronder ons assortiment!

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
4 resultaten
 1. Rogelli Recon PH fietsbril
  Rogelli Recon PH fietsbril
  € 99,95
  Verkoop door Rogelli
 2. Rogelli Recon Green fietsbril
  Rogelli Recon Green fietsbril
  € 64,95
  Verkoop door Rogelli
 3. Rogelli Recon White Coral fietsbril
  Rogelli Recon White Coral fietsbril
  € 64,95
  Verkoop door Rogelli
 4. Rogelli Recon Black Green fietsbril
  Rogelli Recon Black Green fietsbril
  € 64,95
  Verkoop door Rogelli

4 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Kies de juiste fietsbril

Ben je nieuw in de wereld van de fietsbril dan vind je hieronder een aantal praktische tips die je kunnen helpen bij je keuze.

 • De bril moet goed blijven zitten. Zeker tijdens het mountainbiken kom je nog wel eens in hobbelig landschap terecht. Belangrijk is dan dat je je handen aan het stuur kunt houden en je dus niet druk hoeft te maken over een fietsbril die van je neus glijdt.
 • Zorg ervoor dat je zicht zo groot mogelijk is. Een wielrenbril met alleen aan de bovenkant een frame vergroot je zicht. Echter is een fiets zonnebril met een volledig montuur steviger.
 • Iets wat zeker voor de mountainbiker van pas kan komen is een bril met verschillende lenzen. Dit zorgt ervoor dat je op elk weerstype voorbereid bent. Oranje lenzen verscherpen het zicht, wat ideaal is als het bewolkt is. Een ander voorbeeld is een grijze lens. Deze kleur zorgt ervoor dat de felheid van het licht minder wordt zonder de kleuren te veranderen.

Een goede wielrenbril kan dus een hoop ongemakken voorkomen. Ben je er nog niet helemaal uit of wil je een mooie fietstocht in de Achterhoek combineren met een bezoekje aan onze Megastore in Winterswijk? Kom dan gerust langs!