Viskisten & boxen

Een fijn vistripje in het vooruitzicht? Maar weet je nog niet zo goed hoe je al je spullen moet opbergen? Wat dacht je van een visbox? Hier kun je ideaal al je spullen in kwijt en je kan er nog op zitten ook! Voor dit stukje extra comfort heeft Obelink een mooi assortiment viskisten. Nieuwsgierig geworden of er voor jou wat tussen zit? Kijk dan gauw naar ons aanbod hieronder en kijk welke zitkist jij voor het vissen wil gaan gebruiken!

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
5 resultaten
 1. Orange85 viskoffer met accessoires
  Orange85 viskoffer met accessoires
  € 29,95
  Verkoop door Multi Tradestore B.V.
 2. Albatros 2-ladige middel viskoffer
  Albatros 2-ladige middel viskoffer
  Adviesprijs € 24,95 € 24,95 € 22,95
  Je bespaart € 2,00
  Verkoop door Obelink
 3. Albatros viskoffer
  Albatros viskoffer
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 € 17,95
  Je bespaart € 2,00
  Verkoop door Obelink
 4. Soul Rig Box Double opbergbox
  Soul Rig Box Double opbergbox
  Adviesprijs € 13,50 € 13,50 € 7,50
  Je bespaart € 6,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 5. Soul Tackle 2-vaks opbergbox
  Soul Tackle 2-vaks opbergbox
  Adviesprijs € 2,50 € 2,50 € 1,50
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Welke box wil jij?

Door de verscheidenheid aan visboxen kan het lastig en verwarrend zijn om een keus te maken. Belangrijk bij een goede viskoffer is dat deze wormproof is. Dit houdt in dat de de koffer bestand is tegen de weekmakers die in veel kunstaas gebruikt worden. Sommige mensen denken dat ze, in plaats van een viskist, ook wel een gereedschapskist kunnen gebruiken. Echter kunnen de weekmakers die in het kunstaas zitten dwars door het plastic heen smelten. Bij een visbox zal dit niet gebeuren.

De meeste zitkisten voor vissen lijken vrij veel op elkaar. Toch zit er wel echt verschil tussen alle modellen. De grootste verschillen zijn het aantal lades en de afmetingen van de visbox. Kijk wel echt goed naar wat je mee wilt nemen. Een grote zitkist voor vissen kan ook heel onhandig zijn als je al die spullen niet nodig hebt.

Bij Obelink bestel je je zitkist voor vissen snel en makkelijk online. Het voordeel van bestellen bij Obelink is dat wij gegarandeerd de laagste prijs hanteren. Bang zijn om te veel te betalen is dus zeker niet nodig! Daarnaast word je bestelling ook gewoon binnen enkele werkdagen thuisbezorgd! Twijfel dus niet en bestel nu!