Visnetten

Een voordelig visnet kopen van goede kwaliteit? Bij Obelink vind je een uitgebreid assortiment aan schepnetten. Een visnet is onmisbaar voor de echte sportvisser. Een schepnet helpt je een vis aan de kant te krijgen, vooral handig met zwaardere vissen, zoals karpers. Een leefnet leg je in het water om hierin de gevangen vissen te bewaren. Zowel de schepnetten als leefnetten zijn er in veel verschillende maten en soorten materiaal. Een visnet kopen kan eenvoudig en snel online via onze webshop. Bekijk hieronder ons volledige aanbod visnetten.

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
5 resultaten
 1. Albatros 2-delige schepnetsteel
  Albatros 2-delige schepnetsteel
  Adviesprijs € 20,50 € 20,50 € 15,95
  Je bespaart € 4,55
  Verkoop door Obelink
 2. Albatros landingsnet
  Albatros landingsnet
  Adviesprijs € 17,95 € 17,95 Vanaf € 14,95
  Je bespaart € 3,00
  Verkoop door Obelink
 3. Albatros telescopische schepnetsteel
  Albatros telescopische schepnetsteel
  Adviesprijs € 18,50 € 18,50 € 13,95
  Je bespaart € 4,55
  Verkoop door Obelink
 4. Albatros Got‘m landingsnet
  Albatros Got‘m landingsnet
  Adviesprijs € 16,95 € 16,95 € 12,50
  Je bespaart € 4,45
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 5. Albatros frommelnet
  Albatros frommelnet
  Adviesprijs € 9,50 € 9,50 € 7,95
  Je bespaart € 1,55
  Verkoop door Obelink

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Waarvoor gebruik ik een schepnet en leefnet?

Wij onderscheiden twee soorten visnetten: schepnetten en leefnetten. Wil je een visnet kopen? Bedenk dan vooraf voor welk doeleinde je hem gaat gebruiken. Een schepnet wordt ook wel een landingsnet genoemd en deze wordt gebruikt om zwaardere vissen aan de kant te krijgen; dit om te voorkomen dat de lijn knapt door het gewicht van de vis. Je kunt kiezen voor een schepnet waarbij de stok en het net van elkaar te scheiden zijn, maar ook voor één geheel. Vaak is de stok in te klappen, zodat deze zo min mogelijk ruimte inneemt. Ook kun je een landingsnet en stok los van elkaar aanschaffen.

Leefnetten worden ook keepnetten genoemd en hier worden de gevangen vissen in bewaard. Dit type net leg je in het water en kan afgesloten worden zodat de vissen niet ontsnappen. Leefnetten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het soort leefnet dat je kiest is afhankelijk van de vissen die je vangt. Sommige netten worden inclusief stok verkocht, bij anderen kun je deze er los bij kopen. Let wel op: in sommige gebieden is het gebruik van leefnetten inmiddels verboden. Informeer je dus altijd of het gebruik van een leefnet aan het water waar je wilt vissen toegestaan is.

Bestel jouw visnet en andere artikelen voor de hengelsport bij Obelink

Ons assortiment aan visnetten vind je online of in onze winkel. Je geniet bij alle artikelen het voordeel van de laagsteprijsgarantie. Wil je graag een visnet kopen en heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek eens onze winkel in Winterswijk. Ons ruime assortiment hengelsport producten vind je bij ons op de hengelsport afdeling. Hier verkopen wij naast visnetten ook hengels, stoelen, opbergkisten en nog veel meer! Onze collega’s adviseren je hier graag over alles wat met de hengelsport te maken heeft.