Camperhoezen

Gaat je camper de stalling in en wil je hem beschermen tegen vuil en weersinvloeden? Dan is een camperhoes de ideale oplossing. Obelink heeft een ruim aanbod aan camperhoezen en beschermdaken voor je camper. De camper dakbescherming en beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een passend model voor jou bij zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw camperhoes direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over beschermhoezen en beschermdaken.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. ProPlus caravan en camper dakhoes
  ProPlus caravan en camper dakhoes
  Adviesprijs € 99,95 € 99,95 Vanaf € 99,00
  Je bespaart € 0,95
  Waardering:
  91%
  Verkoop door Obelink
 2. ProPlus Camperhoes
  ProPlus Camperhoes
  Adviesprijs € 214,95 € 214,95 Vanaf € 209,00
  Je bespaart € 5,95
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 3. Fiamma Coverglas XL Ducato beschermhoes
  Fiamma Coverglas XL Ducato beschermhoes
  Adviesprijs € 129,00 € 129,00 € 115,99
  Je bespaart € 13,01
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 4. Fiamma Coverglas VW T5/T6 beschermhoes
  Fiamma Coverglas VW T5/T6 beschermhoes
  Adviesprijs € 140,00 € 140,00 € 115,99
  Je bespaart € 24,01
  Verkoop door Obelink
 5. Kampa Volkswagen T4/T5/T6 beschermhoes
  Kampa Volkswagen T4/T5/T6 beschermhoes
  € 119,00
  Verkoop door Obelink
 6. Fiamma Coverglas XXL Ducato beschermhoes
  Fiamma Coverglas XXL Ducato beschermhoes
  Adviesprijs € 290,00 € 290,00 € 249,00
  Je bespaart € 41,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 7. Fiamma Cover Top afdekhoes
  Fiamma Cover Top afdekhoes
  € 124,90
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Bepaal je type beschermhoes camper

Ben je opzoek naar een camperhoes? Dan is het belangrijk om hiervoor eerst een aantal dingen op een rijtje te zetten:

 • Lengte van je camper: Bij het kopen van een camperhoes is het altijd belangrijk om te weten hoe lang je camper is. Het gaat hier om de totale lengte van het je camper.
 • Breedte van de camper: Ook is het belangrijk om de breedtemaat van je camper te bepalen. De camper hoezen zijn namelijk geschikt voor campers met een maximale breedte van 235cm.
 • Hoogte van de camper: De hoogte van de camper kan ook van belang zijn. De camperhoezen zijn namelijk geschikt voor campers met een hoogte van 270cm. Is je camper hoger dan 270cm, dan kun je de hoes nog steeds gebruiken. Je moet alleen rekening houden dat de dorpels van de camper minder goed beschermd zullen zijn.
 • Winterstalling: De camperhoezen worden veelal gebruikt als winterstallingshoes. Hiervoor zijn ze uitermate geschikt. Ook kunnen de winterstallingshoezen tegen UV-stralingen, waardoor je de hoes in de winter buiten kunt laten staan.

Ademende beschermhoes camper

Obelink heeft een ruim aanbod aan camperhoezen die ademend zijn. Ademend wil zeggen dat vocht van binnenuit naar buiten afgevoerd wordt, maar niet naar binnenkomt bij regen of sneeuw. Een beschermhoes camper bestaat uit een aantal lagen waardoor deze zowel ademend als beschermend is.

Dakhoes camper

Een camper dakhoes is alleen maar een bescherming voor je dak. Een camper dakhoes wordt veel gebruikt door seizoen kampeerders. Voordelen van camper dakhoezen zijn dat je camper beschermt is tegen weersinvloeden, tegen vuil uit bomen etc. en je kunt te allen tijde je camper betreden. Net als de beschermhoezen zijn de camper dakhoezen ook verkrijgbaar in verschillende lengtematen. De maat bepalen werkt op dezelfde manier als bij een camperhoes. Je neemt de totale lengte van je camper.

Vraag de specialist!

Wil je nog meer weten over de camperhoezen of camper dakhoezen? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!