Zwembad afdekhoezen

Heb jij ook altijd last van bladeren, vuil en insecten in je zwembad? En voordat je lekker kunt afkoelen in bad moet je telkens eerst met een schepnet rond om alle vuil eruit te scheppen.. Met een afdekzeil zwembad kun je dit heel eenvoudig voorkomen. Met een zwembad afdekzeil dek je het water van je zwembad af waardoor de kans een stuk kleiner is dat er bladeren en ander vuil in het water terecht komen.
Bekijk hieronder ons assortiment zwembad afdekzeilen en kies het dekzeil dat past op jouw zwembad.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Bestway Flowclear Ø 366 cm solar afdekzeil
  Bestway Flowclear Ø 366 cm solar afdekzeil
  € 27,95
  Verkoop door Obelink
 2. Bestway Flowclear 380 x 180 cm solar afdekzeil
  Bestway Flowclear 380 x 180 cm solar afdekzeil
  € 21,95
  Verkoop door Obelink
 3. Bestway Flowclear 410 x 226 cm afdekzeil
  Bestway Flowclear 410 x 226 cm afdekzeil
  € 13,95
  Verkoop door Obelink
 4. Bestway Flowclear Ø 305 cm afdekzeil
  Bestway Flowclear Ø 305 cm afdekzeil
  € 9,95
  Verkoop door Obelink
 5. Bestway Flowclear 304 x 205 cm afdekzeil
  Bestway Flowclear 304 x 205 cm afdekzeil
  € 9,95
  Verkoop door Obelink
 6. Intex solar afdekzeil
  Intex solar afdekzeil
  Vanaf € 15,95
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Afdekzeil zwembad

Het is natuurlijk heel vervelend als je elke dag eerst al het vuil uit het zwembadwater moet vissen. Door gebruik te maken van een zwembad afdekzeil kun je na het verwijderen van het zeil meteen het zwembad inspringen! Een afdekzeil zwembad houdt vuil zoals bladeren, zand en takjes uit het zwembad.

Noppenfolie zwembad

Een solar afdekzeil houdt niet alleen vuil het uit water maar zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water stijgt. Hierdoor is het koude leidingwater een stuk sneller op een aangename temperatuur! En ook na een koude nacht koelt het water minder snel af.
Een solar afdekzeil is eigenlijk een noppenfolie zwembad dat je op het water legt. Zodra de zon schijnt zal dankzij de noppenfolie zwembad het water sneller opwarmen en wanneer het afkoelt zal de temperatuur minder snel dalen met dit zeil erop.
Een noppenfolie zwembad is ook belangrijk om te gebruiken wanneer je chloor gebruikt als desinfectie. De UV stralen van de zon breken het chloor geleidelijk af, waardoor je dus meer chloormiddelen moet gebruiken. Het gebruik van een solar afdekzeil heeft dus alleen maar voordelen!

Zwembad afdekzeil online bestellen

Heb je een passend zwembad afdekzeil gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben zorgen wij ervoor dat je het solar afdekzeil zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken.
Heb je nog vragen over het gebruik van een afdekzeil zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon, of kom langs in onze winkel in Winterswijk! We geven jou graag persoonlijk advies!