Caravan

Caravan (125)
 1. campingstekker in gebruik

  Welke campingstekker heb ik nodig?

  Voor je koffiezetapparaat, mobiele telefoon en verlichting is het handig om stroom te hebben. Maar welke stekker heb je nodig en hoe werkt dat precies op de camping? Wij leggen het je uit in dit blog!

  Lees meer
 2. keuzehulp koelboxen

  Keuzehulp koelboxen: welke koelbox past bij mij?

  We onderscheiden drie verschillende koelboxsystemen, die elk weer voor- en nadelen hebben. In dit blog hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer
 3. keuzehulp campingkeukens

  Keuzehulp campingkeukens: hoe kies de beste campingkeuken?

  Een campingkeuken is ideaal voor het koken op de camping. Benieuwd waar je op moet letten als je een campingkeuken wilt aanschaffen? Lees dan onze keuzehulp.

  Lees meer
 4. Tent schoonmaken en opbergen

  Tent schoonmaken & opbergen in 4 stappen!

  Hoe krijg je die vlek eruit en hoe vouw je een tent het beste op? Met deze stappen zorg je ervoor dat je volgend jaar weer lekker van je tent kunt genieten.

  Lees meer
 5. Tent afspannen

  Tent afspannen: hoe span ik mijn tent af?

  Bij het opzetten van de tent is het erg belangrijk om genoeg tijd te nemen voor het afspannen van de tent. Gebruik onze tips!

  Lees meer
 6. Slaapmat

  Wat moet ik weten over een slaapmat?

  Wanneer je een slaapmat aanschaft zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten, in dit blog vertellen we je alles wat je moet weten over slaapmatten.

  Lees meer
 7. Keuzehulp caravans: hoe kies je de beste caravan?

  Keuzehulp caravans: hoe kies je de beste caravan?

  De aanschaf van een caravan is een grote investering. Bij een goede koop heb je jaren plezier maar waar welke past bij jouw wensen? Wij helpen je kiezen.

  Lees meer
 8. caravan of vouwwagen?

  Kies ik voor een vouwwagen of caravan?

  Twijfel jij tussen de aanschaf van een vouwwagen of caravan? Dan ben je niet de enige. Wat is de beste keuze? Wij geven je in dit blog de beste tips.

  Lees meer
 9. keuzehulp slapen

  Keuzehulp slapen: luchtbed, slaapmat of schuimmat?

  Om lekker te kunnen slapen in een tent zijn er verschillende opties: luchtbedden, schuimmatten en slaapmatten. In dit blog staan alle voor- en nadelen op een rijtje.

  Lees meer
 10. Keuzehulp slaapzakken: hoe kies je de beste slaapzak?

  Keuzehulp slaapzakken: hoe kies je de beste slaapzak?

  Slaapzakken heb je in vele soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu uit dat de grote aanbod de beste uit? En wat is voor jou eigenlijk de beste?

  Lees meer
 11. slaapmat opbergen

  Hoe berg ik een slaapmat op?

  Het is belangrijk dat je je slaapmat tussen het kamperen door op de juiste manier opbergt. Wij leggen je uit hoe je dat het beste kunt doen.

  Lees meer
 12. Opblaasbare tenten

  Hoe werkt een opblaasbare tent?

  Benieuwd hoe een opblaasbare tent werkt? In dit blog vertellen we je waar een opblaasbare tent uit bestaat, hoe je deze op- en afbouwt en wat de voor- en nadelen zijn.

  Lees meer

125 resultaten

Pagina