Snorkelen & duiken

Ga je lekker op vakantie naar een plek aan zee of ligt je camping aan een rivier of meer, dan is een duikbril of snorkelmasker natuurlijk erg leuk en praktisch. Je kunt uren genieten van het onderwaterleven met onze collectie duikbrillen, snorkels en snorkelmaskers. Daarnaast hebben we ook zwembrillen voor als je baantjes gaat trekken in het zwembad. Krijg jij of je kind snel last van prikkende ogen in het zwembad dan is een zwembril ook een goede oplossing. Weet je wat je nodig hebt? Kijk dan snel hieronder naar ons assortiment aan duikbrillen, snorkelmaskers en zwembrillen en bestel snel en gemakkelijk online!

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rucanor Full Face Mask 2 senior snorkelmasker
  Rucanor Full Face Mask 2 senior snorkelmasker
  Adviesprijs € 29,99 € 29,99 Vanaf € 24,95 Je bespaart € 5,04
 2. Rucanor Egmond III Senior snorkelset
  Rucanor Egmond III Senior snorkelset
  Adviesprijs € 19,99 € 19,99 € 16,95 Je bespaart € 3,04
 3. Rucanor Egmond III Senior snorkelset blue
  Rucanor Egmond III Senior snorkelset blue
  Adviesprijs € 19,99 € 19,99 € 16,95 Je bespaart € 3,04
 4. Speedo Jet Junior duikbril
  Speedo Jet Junior duikbril
  Adviesprijs € 9,00 € 9,00 € 8,10 Je bespaart € 0,90
 5. Speedo Goggle Hydropulse duikbril
  Speedo Goggle Hydropulse duikbril
  Adviesprijs € 20,00 € 20,00 € 17,95 Je bespaart € 2,05
 6. Rucanor Bergen III junior snorkelset
  Rucanor Bergen III junior snorkelset
  Adviesprijs € 15,99 € 15,99 Vanaf € 13,95 Je bespaart € 2,04
 7. Speedo Hydropulse Junior Duikbril
  Speedo Hydropulse Junior Duikbril
  Adviesprijs € 16,00 € 16,00 € 13,95 Je bespaart € 2,05

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duikbril

Hou je er van om het onderwaterleven te bekijken? Dan is een duikbril in combinatie met een snorkel wat voor jou! Hierdoor kun je langere tijd onder water blijven kijken naar mooie vissen, planten en rotsformaties. De meeste duikbrillen hebben al een snorkel die erbij geleverd wordt. Als je gewoon wil zwemmen, maar je wil geen water in je neus krijgen dan is een duikbril perfect, aangezien deze ook je neus afsluit.

Snorkelmasker

Wil je wat meer gemak? Ga dan voor een snorkelmasker. Het voordeel van een snorkelmasker is dat je zowel door je mond als door je neus kunt ademhalen doordat een snorkelmasker je hele gezicht bedekt. Nog een bijkomend voordeel is dat je ook geen snorkel meer in je mond hoeft te houden.

Zwembril

Ben je meer een actieve zwemmer en ga je baantjes trekken in het zwembad of ga je zwemmen in een meer of zee? Dan is een zwembril wat voor jou! Bij het duiken maakt die grote duikbril niet zoveel uit, maar bij het zwemmen moet je gestroomlijnd zijn. Daarom is bij zwemmen altijd een zwembril aan te raden. Bij Obelink hebben we meerdere merken en kleuren, dus er is er 1 voor iedere grootte gezicht, jong en oud.

Ben je er uit en ben je klaar om te bestellen? Dit kun je gemakkelijk en snel via de website doen. Wil je de zwembril, duikbril of snorkelmasker toch liever passen voor de aankoop, dan kan je natuurlijk ook langskomen in onze winkel.