Megasat

Televisie kunnen kijken op de camping of ergens anders waar je maar wilt? Dan heb je met de Megasat producten de meest complete oplossing. Van Megasat schotels tot Megasat televisies en van Megasat satfinders tot Megasat antennes. Je kunt het zo gek niet bedenken of Megasat heeft er de oplossing voor als het gaat om satelliet ontvangst. Bekijk hieronder gauw ons assortiment aan Megasat producten en bestel ze direct online! Wil je meer weten lees dan hieronder meer.

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Megasat HD Campingkoffer
  Megasat HD Campingkoffer
  € 69,95
  Waardering:
  90%
 2. Megasat Klangwonder V Soundbar
  Megasat Klangwonder V Soundbar
  € 59,90
  Waardering:
  100%
 3. Megasat DVB-T T4 antenne
  Megasat DVB-T T4 antenne
  € 46,00
  Waardering:
  87%
 4. Megasat Portable voeding
  Megasat Portable voeding
  € 44,90
  Waardering:
  80%
 5. Megasat DVB-T 40 antenne
  Megasat DVB-T 40 antenne
  € 21,90
 6. Megasat SF-200 satellietfinder
  Megasat SF-200 satellietfinder
  € 7,95
  Waardering:
  83%
 7. Megasat 12 volt TV aansluitkabel
  Megasat 12 volt TV aansluitkabel
  € 6,95
  Waardering:
  96%
 8. Megasat Caravanman Compact 2 schotel
  Megasat Caravanman Compact 2 schotel
  Adviesprijs € 1.199,00 € 1.199,00 € 995,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 204,00
 9. Megasat D4 vlakantenne
  Megasat D4 vlakantenne
  € 109,00
 10. Megasat D2 vlakantenne
  Megasat D2 vlakantenne
  € 99,00
 11. Megasat Combo ontvanger
  Megasat Combo ontvanger
  € 89,00
 12. Megasat Royal Line II 22" televisie
  Megasat Royal Line II 22" televisie
  € 299,00
  Waardering:
  95%
 13. Megasat Standaard Campingkoffer
  Megasat Standaard Campingkoffer
  € 24,95
  Waardering:
  92%
 14. Megasat Royal Line II 24" televisie
  Megasat Royal Line II 24" televisie
  Adviesprijs € 399,00 € 399,00 € 339,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 60,00

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Megasat geschiedenis

Het merk Megasat is sinds 16 jaar een toonaangevend merk met kwalitatief hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Bij Obelink heb je Megasat producten altijd tegen de laagste prijsgarantie! Dankzij de voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen is het merk Megasat toonaangevend geworden bij de satelliettechnologie en accessoires. Megasat is ideaal voor de ontvangst op campings en buiten, maar ook voor thuis heeft Megasat een uitgebreid assortiment.

Megasat producten

Megasat heeft een breed scala aan producten die bij Obelink aangeboden worden:

 • Megasat schotels: Megasat schotels zijn veelal verkrijgbaar als een volautomatisch systeem. Grote voordeel is dat het een kwestie van een druk op de knop is en je hebt beeld. Megasat schotels zijn verkrijgbaar voor de vaste montage op het dak maar ook voor het transportabele gebruik. Zo heb je voor ieder wat wils een Megasat schotel!
 • Megasat satfinder: Vind je wat moeilijk de satelliet? Dan kan een Megasat satfinder een goede uitkomst bieden. Een Megasat satfinder is een ideaal hulpmiddel bij het zoeken van de juiste satelliet. bij het uitrichten zal de Megasat satfinder uitslaan en een signaaltoon geven om je zo aan te geven dat je de satelliet gevonden hebt.
 • Megasat antenne: liever geen satellietontvangst maar wel gemakkelijk op de hoogte blijven van het nieuws? Kies dan voor een Megasat antenne die DVB-T kan ontvangen. Met zo’n Megasat antenne heb je beperkt ontvangst en ontvang je voornamelijk de gratis en regionale kanalen.
 • Megasat Televisie: Natuurlijk mag een televisie niet ontbreken in je voertuig. Een Megasat televisie is in verschillende groottes verkrijgbaar en ook met diverse eigenschappen.
 • Megasat ontvanger: een Megasat ontvanger is ervoor om het signaal dat je ontvangt met je Megasat schotel om te zetten in een signaal wat getoond kan worden op televisie.
 • Megasat accessoires: om al het bovengenoemde aan te sluiten is er natuurlijk nog een ruim assortiment aan accessoires, denk hierbij aan de Megasat satelliet kabels en aansluitstekkers.

Megasat kopen?

Een Megasat schotel of een andere Megasat product kopen doe je natuurlijk bij Obelink! Bestel hem nu en we bezorgen hem zo snel als mogelijk bij je thuis! Boven de 50 euro wordt het ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd!