Curver

Curver heeft slimme ideeën, tips en oplossingen om alles in huis en op de camping goed te kunnen organiseren. Met Curver is je huis en campingplek altijd netjes op orde. Bekijk hieronder alle kunststof huishoudelijke artikelen van Curver en bestel jouw Curver bestekbak of Curver afdruiprek eenvoudig online.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Curver Ocean Pacific Flip afvalemmer
  Curver Ocean Pacific Flip afvalemmer
  Vanaf € 6,95
  Waardering:
  81%
  Verkoop door Obelink

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

De geschiedenis van Curver

In 1949 is er een klein productiebedrijf genaamd Curver opgezet door Peter CURtius en Ad VERschuren. Het familiebedrijf wordt Curver genoemd, een samenvoeging van de namen van de twee oprichters.

In 1960 vond er veel ontwikkeling plaats op het gebied van plastic producten en besloot Curver zich op deze markt te gaan richten. In Nederland werd een nieuw productiefabriek gebouwd voor het produceren van Curver vershouddozen en verschillende opbergoplossingen.

In 1970 werd DSM de eigenaar van Curver en ging het merk zich alleen nog bezighouden met het produceren van plastic huishoudelijke producten. Curver groeide enorm en ging in 1980 internationaal.

In 1990 ging DSM samenwerken met de Amerikaanse Rubbermaid Inc. En acht jaar later nam Rubbermaid het bedrijf volledig over en werd er weer een uitbreiding voortgezet.

Sinds 2005 maakt Curver deel uit van de Keter Group, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van de productie en verspreiding van kunststof huishoudartikelen.

In 2007 is Curver begonnen met het decoreren van kunststof en hebben ze een metaallook aangebracht op de reeks prullenbakken. Sinds die op de markt zijn gebracht zijn er miljoenen gedecoreerde artikelen verkocht.

De jaren die daarop volgde kwamen er diverse samenwerkingen en werden en veel nieuwe artikelen toegevoegd aan het Curver assortiment.

Sinds 2011 heeft Curver een reeks producten die worden gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig uit huishoudelijk afval.

Curver vershouddozen

In 2012 introduceerde Curver een nieuwe lijn Curver vershouddozen. De Curver vershouddozen zijn voorzien van handige sluitclips, een siliconen afsluitrand en een magnetron ventiel, hierdoor zijn de bakjes hygiënisch, luchtdicht en 100% lekvrij.

Curver is een van de grootste verbruikers van gerecycled plastic en wilt het gebruik hiervan verhogen naar 80% voor 2028. Curver is dus continu bezig met het recyclen van plastic voor duurzame en milieuvriendelijke producten.

Curver bestekbak of Curver afdruiprek

Tegenwoordig kun je van Curver dus alles krijgen wat jouw huis of campingplek netjes en praktisch houd. Gebruik een Curver bestekbak om al je bestek netjes en overzichtelijk op te bergen. En maak gebruik van een Curver afdruiprek om al je servies makkelijk te kunnen laten drogen.