Stofzuigers

Filter
27 resultaten 27
Van hoog naar laag sorteren
27 resultaten
  1. JAP Cyclone C3 2in1 Dierenborstel
    JAP Cyclone C3 2in1 Dierenborstel
    € 19,99
      Verkoop door JustAnotherStore.nl
    • JAP Cyclone C3 HEPA Filter
      JAP Cyclone C3 HEPA Filter
      Beschikbaar in verschillende kleuren
      € 19,99
        Verkoop door JustAnotherStore.nl
      • JAP Tornado HEPA Filter
        JAP Tornado HEPA Filter
        Beschikbaar in verschillende kleuren
        Van € 16,95 € 13,95
          Verkoop door JustAnotherStore.nl

        27 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Wat is de beste camping stofzuiger?

        Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Wat voor jou de beste stofzuiger is, hangt af van waar je precies naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar een compacte en lichte handstofzuiger, komt er een andere beste keuze voor jou uit dan wanneer je op zoek bent naar een steelstofzuiger of een camper stofzuiger. Om de beste stofzuiger voor jou te vinden, is het belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Op deze manier weet je wat wel of niet bij jou past en blijft uiteindelijk de beste keuze voor jou over.

        Autostofzuiger

        Ben je op zoek naar een handige stofzuiger voor in je auto of camper? Kies dan voor een stofzuiger die werkt op 12 volt. Een 12 volt stekker past in je auto of camper en hiervoor heb je geen externe stroom nodig. Ideaal als je even vlug je auto wilt schoonmaken, of als je onderweg gemorst hebt. Met een autostofzuiger kun je overal waar je maar wilt vuil uit je auto, caravan of camper verwijderen. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat roadtrippen of kamperen op plekken waar je geen stroom hebt.

        Handstofzuiger kopen

        Heb je een handige handstofzuiger of autostofzuiger gevonden? Dan kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen. Je pakket wordt na het plaatsen van je bestelling zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Twijfel je nog over welke handstofzuiger er het meest geschikt is voor jou en wil je je graag laten adviseren door een specialist? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk en bekijk ons huishoudelijke apparatuur assortiment.

        Producten vergelijken