Ontvangers

Wil jij na een dagje uit heerlijk ontspannen voor de televisie en op de hoogte blijven van het actuele nieuws of jouw favoriete serie? Dan is een satellietontvanger onmisbaar in je kampeeruitrusting. Een schotelontvanger zorgt ervoor dat het signaal dat je ontvangt met je schotel omgezet wordt in beeld en je lekker kunt gaan genieten van alle programma’s die je wilt ontvangen. Zo kun je televisie kijken in je camper, caravan of tent, zelfs als je op een afgelegen camping staat. Bij ons kun je gemakkelijk een satellietontvanger kopen. Kies hieronder de ontvanger die het beste bij jou past en bestel het direct online.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. Megasat HD 644 T2 ontvanger
  Megasat HD 644 T2 ontvanger
  Adviesprijs € 39,90 € 39,90 € 27,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Schwaiger DSR812HD DVB-S2 reciever
  Schwaiger DSR812HD DVB-S2 reciever
  € 60,39
  Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
 3. Schwaiger Full HD free to air kabelontvanger
  Schwaiger Full HD free to air kabelontvanger
  € 94,29
  Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
 4. Amiko HD 8265+ ontvanger
  Amiko HD 8265+ ontvanger
  € 89,00
  Verkoop door Obelink
 5. Schwaiger DSR500HD Full HD free to air satellietontvanger
  Schwaiger DSR500HD Full HD free to air satellietontvanger
  € 58,19
  Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
 6. Schwaiger DSR400 HD-ontvanger
  Schwaiger DSR400 HD-ontvanger
  Adviesprijs € 39,99 € 39,99 € 36,99
  Verkoop door Obelink
 7. Canal Digitaal CAM803 CI+ module
  Canal Digitaal CAM803 CI+ module
  € 99,00
  Verkoop door Obelink
 8. Canal Digitaal CAM CI module
  Canal Digitaal CAM CI module
  € 59,00
  Verkoop door Obelink
 9. Travel Vision IPTV
  Travel Vision IPTV
  Adviesprijs € 1.695,00 € 1.695,00 € 1.650,00
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Satellietontvanger aansluiten

Over het algemeen is het aansluiten van een ontvanger vrij eenvoudig. Het kan verschillen per merk en model, maar normaal gesproken zijn het dezelfde stappen die gevolgd moeten worden. Je stopt de stekker in het stopcontact. Je verbindt een HDMI kabel tussen de satellietontvanger en de televisie en je sluit hem aan op je schotel. De meeste schotelontvangers zijn voorzien van een fastscan, hiermee kun je snel je zenders inladen wanneer je schotel goed uitgericht is. Als de fastscan klaar is kun je televisie gaan kijken. Obelink verkoopt naast satellietontvangers ook schotelstatieven, zo ben je met één aankoop direct klaar.

Verschillende soorten schotelontvangers

Er bestaan twee soorten ontvangers voor televisiesignalen: HD ontvangers en SD ontvangers. Zo kun jij eenvoudig in jouw caravan, camper, tent of andere plek waar jij verblijft eenvoudig TV kijken. Op dit moment zijn schotelontvangers met HD-ondersteuning het meest gebruikelijk. Met een schotelontvanger kun je alle kanalen ontvangen in high-definition kwaliteit. Naast het genieten van televisieprogramma's in hoge kwaliteit, biedt een HD ontvanger ook extra functies, zoals het opnemen van programma's en het afspelen van video's en/of foto's. Er zijn diverse soorten schotelontvangers verkrijgbaar met verschillende eigenschappen en functionaliteiten.

Satellietontvanger voor alle ontvangers?

Obelink biedt schotelontvangers aan die geschikt zijn voor de ontvangst van Canaldigitaal en/of Joyne, beide zijn aanbieders van satelliettelevisie. Bij de aanschaf van een satellietontvanger is het belangrijk om te letten op de geschiktheid voor de aanbieder, waarbij je een contract hebt afgesloten. Als je nog geen contract hebt, kun je een contract uiteraard ook afsluiten bij Obelink. Je bent van harte welkom in onze megastore.

Een satellietontvanger kopen?

Als je op zoek bent naar een satellietontvanger, kun je deze gemakkelijk en snel kopen in onze webshop. Hier vind je een ruim assortiment aan satellietontvangers die geschikt zijn voor verschillende aanbieders van satelliettelevisie. Ook kun je voor een passend advies terecht in onze megastore in Winterswijk. Onze specialisten op het gebied van ontvangers staan daar voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen te beantwoorden. Of je nu kiest voor online winkelen of voor een bezoek aan onze megastore, bij Obelink ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Producten vergelijken