Ladders

Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Fiamma Deluxe 5B ladder
  Fiamma Deluxe 5B ladder
  € 122,99
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink
 2. Fiamma Deluxe 4B ladder
  Fiamma Deluxe 4B ladder
  € 110,99
  Waardering:
  85%
  Verkoop door Obelink
 3. Fiamma Deluxe 5D ladder
  Fiamma Deluxe 5D ladder
  Adviesprijs € 223,00 € 223,00 € 200,99 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 22,01
  Waardering:
  60%
  Verkoop door Obelink

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Ladder camper

Om het dak te betreden van je camper is het fijn om in het bezit te zijn van een camper ladder. Een ladder wordt vast gemonteerd aan je camper, let hierbij dus goed op of de achterwand van je caravan of camper ook geschikt is voor het monteren van een camper ladder. Natuurlijk is een ladder de ideale mogelijkheid om door dieven te gebruiken om op je voertuig te komen. Hiervoor heeft Obelink ook een oplossing met een Safe voor je ladder. Hierdoor kunnen ongewenste mensen niet de camper ladder betreden en beveilig je dus je camper of caravan extra tegen mogelijke diefstal.

Mocht je een camper of caravan hebben die niet geschikt is voor een camper ladder, dan kun je nog altijd kiezen voor een niet vast te monteren ladder. Het voordeel hiervan is dat je zo’n ladder camper ook voor andere doeleinden kunt gebruiken, zoals het betreden van een stapelbed.

Camper bed ladder

In het bezit van een stapelbed in je voertuig, dan is het niet altijd even gemakkelijk om het bovenste bed te betreden. Obelink heeft hier een oplossing voor met de camper bed ladders. Met zo’n bed ladder vergemakkelijk je de instap van je bed aanzienlijk en wordt het s ochtends opstaan ook een stuk relaxer. Een camper bed ladder is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo moet er altijd een bed ladder bij zitten die passend is voor jou stapelbed.

Vraag het de specialist

Wil je nog meer weten over ladders, kom dan gerust eens langs in onze megastore of neem contact op met onze specialisten. We vertellen je graag meer over de camper ladders.