Kluisjes

Je spullen veilig achterlaten in je caravan of camper? Kies dan voor een camper of caravan kluis. Met een camper of caravan kluis zorg je ervoor dat je waardevolle spullen altijd veilig opgeborgen kunnen worden. De caravan of camper kluisjes kun je rustig overal in je voertuig monteren, meestal wordt er een staalkabel meegeleverd waarmee je hem nog extra vast kunt zetten.

Bekijk hieronder ons assortiment van camper en caravan kluisjes en bestel hem direct online. Meer weten over de camper en caravan kluisjes? Lees dan hieronder meer.

Filter
8 resultaten 8
Van hoog naar laag sorteren
8 resultaten
 1. Obelink Geraldton kluis
  Obelink Geraldton kluis
  € 9,95
  Verkoop door Obelink
 2. Haba Saca kluisje met houder
  Haba Saca kluisje met houder
  Adviesprijs € 27,45 € 27,45 € 18,95
  Je bespaart € 8,50
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink
 3. Haba Fort Knox kluis
  Haba Fort Knox kluis
  Adviesprijs € 78,30 € 78,30 € 49,95
  Je bespaart € 28,35
  Waardering:
  83%
  Verkoop door Obelink
 4. Pavo 100 haakjes sleutelkast
  Pavo 100 haakjes sleutelkast
  € 79,99
  Verkoop door Parya.nl
 5. Pavo cijferslot geldkistje
  Pavo cijferslot geldkistje
  € 34,99
  Verkoop door Parya.nl
 6. Pavo metaal roze geldkistje
  Pavo metaal roze geldkistje
  € 24,99
  Verkoop door Parya.nl
 7. Nedis BOOKSEDM01BU Kluis
  Nedis BOOKSEDM01BU Kluis
  € 13,79
  Verkoop door Nedis
 8. Nedis BOOKSEDS01BU Kluis
  Nedis BOOKSEDS01BU Kluis
  € 10,99
  Verkoop door Nedis

8 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Kluis caravan

Een kluis caravan of kluis camper is verkrijgbaar in verschillende soorten:

 • Cijferslot: Een caravan of camper kluis met een cijferslot is te openen met je eigen bedachte unieke cijfercombinatie. Zolang jij deze niet deelt is het praktisch onmogelijk om de caravan kluis te openen.
 • Sleutelslot: Een caravan of camper kluis met een sleutelslot is alleen te openen met het meegeleverde sleuteltje. Meestal worden er bij het camper kluisje meerdere sleutel meegeleverd, zorg ervoor dus dat je deze altijd goed opbergt.

Ook zijn de caravan en camper kluisjes verkrijgbaar in verschillende groottes. Kijk dus goed voordat je overgaat tot het aanschaffen van een kluis camper of kluis caravan of de op te bergen waardevolle spullen groot genoeg is.

Camper en caravan kluis zonder slot

Een caravankluis of camperkluis waar geen slot op zit, is normaal gesproken niet iets wat je zult verwachten. Dat is ook precies de bedoeling van dit type caravankluisje. Deze soort camper kluisjes zien er uit als bijvoorbeeld een soepblik. Als je dit soepblik gewoon tussen je etenswaren neerzet zal dit ook niet snel gevonden worden. Een onopvallende camperkluis dus.

Waarom een caravan of camper kluis?

Een camperkluisje is er niet alleen maar om je waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal. Je kunt een caravankluisje ook gebruiken voor privacy, niet iedereen hoeft bepaalde dingen van jou te zien en zo heb je ze mooi opgeborgen. Ook biedt een camper of een caravankluisje bescherming tegen brand, dit geld echter wel voor een korte tijd.

Vraag het de specialist

Wil je nu nog meer weten over de caravan of camper kluisjes? Neem dan contact op met onze specialisten of kom eens langs in de winkel. We vertellen je graag meer over de camper en caravan kluisjes!