Vakantiegevoel in eigen tuin

Het hele jaar een heerlijk vakantiegevoel ervaren in je eigen tuin: wie wil dat nou niet? Obelink en Hartman bieden je volop inspiratie om dit heerlijke gevoel het hele jaar door te kunnen ervaren. Shop één van de vele Hartman tuinsets en maak de look af met leuke accessoires. Zo geniet jij het hele jaar door van vakantie in eigen tuin. Laat je inspireren door ons lookbook.

Ons lookbook

Om jou te inspireren hebben wij in ons lookbook acht verschillende sets met bijpassende accessoires verzameld. Ga jij voor de look van Kailey? Of kies je voor bijvoorbeeld de strakke lijnen van de Jordan loungeset?

Hartman Sophie 3+1 gratis

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel ervaren? Van 20 mei tot en met 20 juni ontvang je nu de vierde Hartman Sophie stoel gratis*. Zo geniet je binnenkort wel heel voordelig in je eigen tuin. Bekijk nu het volledige aanbod tuinstoelen van Hartman.

*Korting is al berekend in de verkoopprijs. De verkoopprijs is tot en met 20 juni 25% lager.

Ben je op zoek naar een volledig nieuwe tuinset? Bekijk dan ook eens onze andere tuinsets van Hartman. Maak je tuinset helemaal compleet met heerlijke tuinkussens.

Meer Hartman tuinsets: