Koelboxen

Koelboxen (7)
 1. Keuzehulp autokoelbox

  Keuzehulp auto koelboxen: kies de beste autokoelbox

  De beste auto koelbox zorgt ervoor dat je etenswaren de hele weg koel blijven maar waar moet je op letten bij het kopen van een autokoelbox? Wij helpen kiezen.

  Lees meer
 2. stille koelbox

  Welke stille koelbox maakt geen geluid?

  Ben je op zoek naar een nieuwe koelbox, maar zit je niet te wachten op slapeloze nachten door een koelbox die 24 uur per dag geluid maakt? Je leest het hier.

  Lees meer
 3. Hoe lang blijft een koelbox koel?

  Hoe lang blijft een koelbox koel?

  Hoe lang blijft een koelbox koel? Dat hangt van verschillende factoren af. Benieuwd welke dat zijn? Lees ze hier!

  Lees meer
 4. Hybride koelbox

  Wat is een Hybride koelbox?

  Koelboxen zijn er in veel verschillende soorten, dus het kan best lastig zijn om de koelbox te vinden die het beste bij jou past. In dit blog leggen we je uit wat een hybride koelbox is.

  Lees meer
 5. Absorptiekoelbox

  Wat is een absorptiekoelbox?

  Eén van de populairste koelboxen onder kampeerders is de absorptiekoelbox. In dit blog leggen we je uit wat een absorptiekoelbox is en waarom dit zo'n populair product is.

  Lees meer
 6. Thermo-elektrische koelbox

  Wat is een thermo-elektrische koelbox?

  Als je op zoek bent naar een goede koelbox, dan raak je verstrikt in de vele opties: compressor koelboxen, koelboxen met koelelementen en thermo-elektrische koelboxen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk?

  Lees meer
 7. Compressor koelbox

  Wat is een compressor koelbox?

  Er zijn veel verschillende soorten koelboxen: compressor, absorptie, thermo-elektrisch en koelboxen met koelelementen. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk? In dit blog leggen we je uit wat een compressor koelbox is en in welke situaties het handig is om een compressor koelbox te hebben.

  Lees meer

7 resultaten