Luifels

Of je nu op zoek bent naar een luifel voor je caravan, of voortent, Hypercamp heeft het. Hypercamp luifels kenmerken zich door hun veelzijdigheid, uitstekende kwaliteit en een onovertroffen prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk onderstaand ons ruime aanbod Hypercamp luifels.

Filter

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hypercamp TC voortentluifel grijs
  Hypercamp TC voortentluifel grijs

  Vanaf € 274,00

  Waardering:
  97%
  Verkoop door Obelink
 2. Hypercamp Domaso 240 caravanluifel
  Hypercamp Domaso 240 caravanluifel

  Vanaf € 229,00

  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 3. Hypercamp Rhodos voortentluifel
  Hypercamp Rhodos voortentluifel

  Vanaf € 95,00

  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink
 4. Hypercamp PVC voortentluifel blauw
  Hypercamp PVC voortentluifel blauw

  Vanaf € 248,00

  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 5. Hypercamp TC voortentluifel blauw
  Hypercamp TC voortentluifel blauw

  Vanaf € 274,00

  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 6. Hypercamp Sunstar voortentluifel
  Hypercamp Sunstar voortentluifel

  Vanaf € 126,00

  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 7. Hypercamp Gerona voortentluifel
  Hypercamp Gerona voortentluifel

  Vanaf € 109,00

  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink
 8. Hypercamp Solar voortentluifel
  Hypercamp Solar voortentluifel

  Vanaf € 109,00

  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 9. Hypercamp Ten Cate 240 caravanluifel
  Hypercamp Ten Cate 240 caravanluifel
  Adviesprijs € 79,00 € 79,00 Vanaf € 75,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 4,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 10. Hypercamp zijwand voortentluifel blauw
  Hypercamp zijwand voortentluifel blauw
  Adviesprijs € 110,00 € 110,00 € 69,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 41,00
  Verkoop door Obelink

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Hypercamp luifel voor aan de caravan

Wanneer je al wat langer bekend bent met kamperen, dan heb je ze vast wel eens op de camping mogen aanschouwen. De Hypercamp luifels voor aan de caravan. Ook wanneer je iets minder bekend bent met kamperen, is de kans groot dat je ze tegen gaat komen. Hypercamp luifels kenmerken zich door hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn daarom ook enorm geliefd onder de beginnende kampeerder. Er zijn verschillende luifels Hypercamp verkrijgbaar voor de caravan. Zo heb je de simpele universele luifels die enkel in het rechte stuk van de caravanrail geschoven worden. Deze luifels worden vaak alleen opgezet met 2 of 3 staanders afhankelijk van de lengte. Deze Hypercamp luifels zijn dus perfect voor de rondtrekkende kampeerder of de de kampeerder die niet veel extra ruimte nodig heeft. Wil je toch iets met zijwanden? Geen probleem. Hypercamp heeft ook caravanluifels met zijwanden. Deze zijn echter verkrijgbaar in verschillende omloopmaten afhankelijk van de maat van de caravan. In ons blog Hoe bereken je de juiste omloopmaat van jouw caravan? leggen wij stap voor stap uit hoe je de caravan op moet meten voor de juiste maat luifel Hypercamp.

Hypercamp voortentluifels

Naast caravanluifels heeft Hypercamp ook voortentluifels. Hypercamp voortentluifels zijn luifels die je aan de voorzijde van de voortent kunt plaatsen. Hiermee creëer je extra beschutting zodat je bij warm weer lekker uit de zon kunt zitten. Wanneer je een Hypercamp voortentluifel met zijwanden kiest kun je ook lekker beschut uit de wind zitten. Voortentluifels zijn er in verschillende maten. Heb je een Hypercamp voortent? Dan kun je een Hypercamp voortentluifel in dezelfde maat nemen. Wanneer je niet helemaal zeker bent over de juiste maat kun je dit het beste zelf aan de voortent opmeten. Hoe je dit moet doen leggen we uit in ons blog welke maat voortentluifel heb ik nodig?.

Luifel Hypercamp bevestigen

Het bevestigen van een Hypercamp voortentluifel is niet moeilijk. Toch zijn er verschillende manieren om dit te doen. De meeste Hypercamp luifels zijn voorzien van een pees aan de achterzijde. Alle Hypercamp voortenten hebben een pees op de petluifel zitten. Met een koppelstrip (kunststof 8 profiel) kun je deze twee pezen met elkaar verbinden voor een stevige aansluiting tussen luifel en voortent. De luifelframes zijn aan de achterzijde voorzien van een dop met een oog er in. Dit noemen ze nokstokogen. Wanneer je voortent niet voorzien is van een pees kun je de voortentluifel Hypercamp ook met doorslag ringen bevestigen.