Hermadix

Om je hardhouten of teak tuinmeubelen zo lang mogelijk mooi te houden kun je gebruik maken van Hermadix producten. Hardhouten tuinmeubelen gaan onbehandeld een jaar of twintig mee, maar door de weersinvloeden vergrijsd het enorm snel. Om de mooie, warme uitstraling te behouden kun je het meubel ieder jaar behandelen met Hermadix hardhoutbeits of Hermadix Toff teakolie. Bekijk hieronder ons hele assortiment van Hermadix.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. Hermadix blanke hardhoutbeits
  Hermadix blanke hardhoutbeits
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 2. Hermadix licht grijze hardhoutbeits
  Hermadix licht grijze hardhoutbeits
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 3. Hermadix Toff teakolie
  Hermadix Toff teakolie
  € 27,95
  Verkoop door Obelink
 4. Hermadix E-off white wash hardhoutolie
  Hermadix E-off white wash hardhoutolie
  € 27,95
  Verkoop door Obelink
 5. Hermadix E-off nature brown hardhoutolie
  Hermadix E-off nature brown hardhoutolie
  € 27,95
  Verkoop door Obelink
 6. Hermadix E-off dark graphite hardhoutolie
  Hermadix E-off dark graphite hardhoutolie
  € 27,95
  Verkoop door Obelink
 7. Hermadix donker grijze hardhoutbeits
  Hermadix donker grijze hardhoutbeits
  € 23,95
  Verkoop door Obelink
 8. Hermadix Teak cleaner
  Hermadix Teak cleaner
  € 19,95
  Verkoop door Obelink
 9. Hermadix Bangkirai olie
  Hermadix Bangkirai olie
  € 17,95
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Hermadix

Hermadix is sinds november 1945 producent van kwalitatief hoogwaardige mens- en milieuvriendelijke verf beitsen, oliën en lakken.
Duurzaam denken, duurzaam ontwikkelen en duurzaam produceren, dat vind Hermadix vanzelfsprekend. Vanaf dag één verkoopt Hermadix alleen producten die mens- en milieuvriendelijk zijn in gebruik. En ook zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden.

Hermadix is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe kennis en nieuwe grondstoffen om de producten nog beter, mooier en milieuvriendelijker te kunnen maken.

Vanuit deze kennis maakt Hermadix producten die makkelijk te verwerken zijn. Hermadix beits die geen strepen achterlaten, snel drogen en geen speciaal gereedschap nodig hebben voor een optimaal resultaat.

Hermadix hardhoutbeits

Om je hardhouten tuinmeubelen zo lang mogelijk in perfecte staat te houden kun je ze behandelen met Hermadix beits. De Hermadix hardhoutbeits heeft een perfecte kwaliteit en geen nare indringende verflucht. Door je houten meubels zeker ieder jaar te behandelen met een Hermadix beits bescherm je de meubels tegen vergrijzing. Hermadix beits is sneldrogend en zeer makkelijk aan te brengen.

Hermadix beits in verschillende kleuren

Hermadix hardhoutbeits is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een blanke beits waardoor het natuurlijke karakter van het hout goed zichtbaar blijft.
Vind je de vergrijsde kleur juist mooi? Maar wil je de meubels wel goed beschermen en onderhouden? Dan kun je ook kiezen voor een licht of donker grijze beits. Ook deze Hermadix beits heeft een transparante afwerking waardoor de houtnerf mooi zichtbaar blijft.

Hermadix Toff teakolie

Voor teakhout heeft Hermadix een speciale olie ontwikkeld. De Hermadix Toff teakolie is waterafstotend en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Behandel je meubel, en met name de liggende delen, enkele malen per jaar. Hiermee kun je het teakhout beschermen, onderhouden en herstellen waardoor je teakhouten meubels en jarenlang als nieuw uitzien!