Wurmi

Wie aan kamperen denkt denkt misschien niet altijd aan innovatie. Wurmi laat met zijn producten zien dat innoveren en kamperen een prima combinatie is. Wurmi producten zijn te herkennen aan hun opvallende rode kleur. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat de herkenbare rode wurmi haringen liefkozend ‘’Wurmis’’ genoemd worden. Bekijk hieronder ons actuele assortiment aan Wurmi producten.

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wurmi waterstopclips 20x
  Wurmi waterstopclips 20x
  € 15,95
  Waardering:
  100%
 2. Wurmi Mubo parasolpin
  Wurmi Mubo parasolpin
  € 18,95
  Waardering:
  93%
 3. Wurmi Klick boor
  Wurmi Klick boor
  € 5,95
  Waardering:
  97%

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Wurmis van Wurmi

De Wurmi producten en dan met name de Wurmi haringen worden liefkozend Wurmis genoemd. Met name de bekende rode schroefharingen van Wurmi zijn al jaren een eye-catcher op elke camping. Niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook dankzij de hoge kwaliteit en de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn. Wurmi heeft buiten de Wurmi haringen ook een groot assortiment aan andere handige artikelen die onmisbaar zijn tijdens het kamperen. Denk hierbij aan grondzeilclips, luifelverankeringen en verschillende totaalpakketten voor de beginnende én de ervaren kampeerder.

Wat maakt Wurmi haringen zo bijzonder?

Wurmi biedt een totaal assortiment aan verschillende haringen aan. Zo zitten er in het Wurmi assortiment haringen voor nagenoeg elk doeleinde en ondergrond. Zo zijn er kleine kunststof Wurmi haringen voor het vastzetten van een grondzeil of tenttapijt en super stevige stormankers om je tent of luifel bij harde windvlagen op de grond te houden. Voor elke situatie heeft Wurmi haringen die geschikt zijn. Weet je niet zo goed welk type haring je voor jouw vakantie moet hebben? Lees dan ons handige blog welke tentharingen heb ik nodig? voor meer uitleg.

Het voordeel van Wurmi schroefharingen

Je kent het wel, je staat op de camping en je slaat al je haringen krom op de Zuid-Europese bodem, als je ze überhaupt al de grond in krijgt. Had je nu maar iets stevigers bij de hand. Wurmi schroefharingen zouden dan de uitkomst kunnen zijn. Deze stevige haringen zijn er in een aluminium of kunststof uitvoering afhankelijk van het gebruik en de ondergrond. De Wurmi schroefharingen draai je met een hand adapter of met de accuschroefmachine eenvoudig in de grond. Ook het uitdraaien van de Wurmis is een fluitje van een cent. Dankzij het schroefdraad hebben de Wurmi haringen meer grip en houvast in de ondergrond. Vooral bij lossere ondergronden kunnen de Wurmis net het verschil maken.