Sheepie

Met de producten van Sheepie kun je onbezorgd het avontuur tegemoet. Sheepie is een fabrikant van de bekende Sheepie daktenten. Dit zijn tenten die je boven op het dak van je auto kunt plaatsen. Zo heb je altijd je tent bij de hand en slaap je van de grond af. Sheepie heeft ook veel veel aanverwante artikelen die het kamperen met een Sheepie daktent nog aangenamer maken, zoals voortenten en luifels. Bekijk onderstaand het verrassende assortiment Sheepie producten.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sheepie Jimba Jimba Large Grey/Black daktent
  Sheepie Jimba Jimba Large Grey/Black daktent
  € 1.559,00
  Verkoop door Obelink
 2. Sheepie Jimba Jimba Large Olive Green daktent
  Sheepie Jimba Jimba Large Olive Green daktent
  € 1.559,00
  Verkoop door Obelink
 3. Sheepie Jimba Jimba Medium Grey/Black daktent
  Sheepie Jimba Jimba Medium Grey/Black daktent
  € 1.359,00
  Verkoop door Obelink
 4. Sheepie Jimba Jimba Medium Olive Green daktent
  Sheepie Jimba Jimba Medium Olive Green daktent
  € 1.359,00
  Verkoop door Obelink
 5. Sheepie Yuna 160 thermo binnentent
  Sheepie Yuna 160 thermo binnentent
  € 189,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 6. Sheepie Yuna 160 Black Edition daktent
  Sheepie Yuna 160 Black Edition daktent
  € 1.959,00
  Verkoop door Obelink
 7. Sheepie Yuna 140 Black Edition daktent
  Sheepie Yuna 140 Black Edition daktent
  € 1.759,00
  Verkoop door Obelink

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Waarin zijn Sheepie daktenten onderscheidend?

Sheepie daktenten zijn onderscheidend dankzij hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een daktent Sheepie is van robuuste en stevige materialen gemaakt, maar is bewust sober gehouden om een kwaliteitstent voor een concurrerende prijs aan te kunnen bieden. Een Sheepie daktent heeft een lichtgewicht aluminium frame als basis. Afhankelijk van het model gebruikt Sheepie een soft- of hardcover als afdekking. Een softcover daktent wordt met een hoes afgedekt en een hardcover daktent is voorzien van een deksel met harde schaal zoals een dakkoffer. Sheepie daktenten zijn ook erg snel open te klappen. Afhankelijk van het model kan de daktent manueel opengeklapt worden of automatisch d.m.v. gasdrukveren.

Is het moeilijk om een daktent Sheepie te monteren?

De Producten van Sheepie kenmerken zich niet alleen in lage prijs en hoge kwaliteit. De Sheepie producten zijn ook zeer eenvoudig in gebruik en montage. Een daktent Sheepie is binnen 10 minuten op de auto te monteren. Een daktent Sheepie is aan de onderzijde voorzien van twee geleiderails. In deze rails kunnen bouten geschoven worden. Op deze bouten kunnen beugels bevestigd worden. Met deze beugels wordt een Sheepie daktent op de dakdragers van een auto gemonteerd. Een daktent Sheepie wordt met slechts vier beugels vastgezet. De tenten van Sheepie passen in principe op iedere personenauto, maar toch zijn er wel een paar dingen die je moet controleren voor je tot aanschaf kunt