Jubileumdeals: Feestelijke kortingen op heel veel producten! Bekijk acties 🎈

Hypercamp voortenten

Wanneer je gaat kamperen met een caravan gebruik je een voortent om extra leef- en opbergruimte te creëren om een aangename en comfortabele vakantie te hebben. Een Hypercamp voortent is dé perfecte toevoeging voor de caravan kampeerder. Hypercamp is ons eigen huismerk. Omdat wij in direct contact staan met onze klanten zijn wij in staat om wensen en verbeteringen direct toe te passen op onze voortenten. Dit resulteert in de enorme veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid waar de Hypercamp voortenten om bekend staan. Een ander groot voordeel is de ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding. Met een Obelink Hypercamp voortent ben je dus niet alleen voordeliger maar bovenal ook luxer uit dan voortenten van vergelijkbare merken. Bekijk onderstaand ons uitgebreide assortiment Hypercamp voortenten en laat je inspireren voor de volgende vakantie.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Verschillende soorten Hypercamp voortenten

Geen enkele kampeerder is hetzelfde, daarom zijn er veel verschillende vormen van kamperen. Je hebt bijvoorbeeld de rondtrekkende kampeerder of de kampeerder die voor langere tijd op dezelfde plek blijft staan. Ook zijn niet alle gezinssamenstellingen gelijk. Zo heb je compacte Obelink Hypercamp voortenten met een geringe diepte voor de kleinere en extra diepe voortenten voor de grotere groepen.

Er zijn diverse voortenten Obelink Hypercamp voortenten verkrijgbaar

  • Hypercamp reisvoortent: Lichtgewicht voortent voor de de rondtrekkende kampeerder
  • Hypercamp seizoensvoortent: Voortenten die die van maart tot oktober aaneengesloten kunnen blijven staan.
  • Hypercamp 4-seizoenen voortent: Voortenten die het gehele jaar opgezet kunnen blijven staan.
  • Hypercamp wintertenten: Kleine voortenten die tijdens de wintersport gebruikt kunnen worden
Wanneer je niet zo goed weet welk type voortent van Hypercamp goed bij je past kun je ons blog Welke voortent past bij mij? eens doorlezen voor meer uitleg.

Obelink Hypercamp voortent kopen

Een voortent van Hypercamp kun je alleen bij Obelink aanschaffen. Dit kan zowel online in onze webshop maar ook in de winkel. Wij hebben nagenoeg alle voortenten van Hypercamp in voorraad dus wanneer je de keuze hebt gemaakt kun je deze in bijna alle gevallen direct meenemen. Voordat je een Hypercamp voortent kunt gaan aanschaffen is het belangrijk dat je weet welke maat je nodig hebt. Om hierachter te komen moet de omloopmaat van de caravan opmeten. Weet je niet hoe je dit moet doen? In ons blog Caravan omloopmaat berekenen leggen we je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Producten vergelijken