Fietsendrager camper & bus

Filter
51 resultaten 51
Van hoog naar laag sorteren
51 resultaten
  1. Fiamma Carry-Bike VW T3 - T25 fietsendrager
    Fiamma Carry-Bike VW T3 - T25 fietsendrager
    € 359,00
      Verkoop door Partnerbedrijf
    • Fiamma Carry-Bike VW T2 fietsendrager
      Fiamma Carry-Bike VW T2 fietsendrager
      € 345,00
        Verkoop door Partnerbedrijf
      • Thule Sport G2 Garage fietsendrager
        Thule Sport G2 Garage fietsendrager
        € 269,00
          Meerdere verkopers

        51 resultaten

        per pagina

        Verschillende soorten fietsendrager camper

        Er bestaan veel verschillende fietsendragers voor campers en bus fietsendragers, hoe maak je nu de juiste keuze?

        Allereerst is het belangrijk om te weten hoe je de fietsen wilt meenemen op je camper fietsendrager, hiervoor zijn 2 mogelijkheden:

        • Fietsenrek camper achterop: hierbij wordt de camper fietsendrager aan de achterzijde van de camper of bus gemonteerd. Deze montage is over het algemeen goed zelf te doen, wil je dit niet, dan heeft Obelink ook een grote werkplaats voor de montage van je camper fietsendrager. Het nadeel van een standaard fietsendrager camper voor achterop is dat de fietsen altijd vrij hoog opgetild moeten worden. Wil je dit niet dan bestaat er eventueel ook een lift fietsendrager camper, deze kun je naar beneden draaien en dan je fietsen er praktisch oprijden.
        • Fietsenrek camper garage: Wil je nu niet je fietsen zo hoog willen optillen en heb je nog genoeg ruimte in de garage van je camper, kies dan voor een garage camper fietsendrager. De meeste van de garage camper fietsendragers kun je gemakkelijk uitschuiven, je fiets erop plaatsen, en weer terugschuiven. Het grootste voordeel van een Fietsenrek camper in je garage is dat dit weinig tot geen invloed heeft op het rijden met je camper.

        Fietsendrager camper kopen?

        Een camper fietsendrager kopen doe je natuurlijk bij Obelink. Je kunt de camper of bus fietsendragers direct online bestellen of je kunt ze komen bekijken in onze kampeerwinkel. Van alle camper fietsendragers hebben wij in onze kampeerwinkel een showmodel, zo kun je een goed beeld krijgen van de fietsendragers voor campers. Wil je nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze fietsendrager specialisten, we helpen je graag verder!

        Producten vergelijken