Deurvangers

Filter
25 resultaten 25
Van hoog naar laag sorteren
25 resultaten
  1. Obelink kunststoffen deurvanger
    Obelink kunststoffen deurvanger
    € 7,50
      Verkoop door Obelink

    25 resultaten

    Pagina
    per pagina

    Modellen deurvangers

    Bij de caravan en camper deurvangers zijn verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Ben je al in het bezit van een deurvanger caravan of deurvanger camper? Dan is het verstandig om eerst even de maat op te nemen van de bestaande deurvanger voordat je overgaat tot het aanschaffen van een nieuwe deurvanger. De maat die opgenomen dient te worden is de maat van de schroefafstand, zodat je geen nieuwe gaten hoeft te boren. Bestaat dezelfde maat niet, dan luidt het advies om een nieuwe deurvanger aan te schaffen die breder is, zodat deze over de bestaande gaten heen valt. Kijk dus goed naar de verschillende deurvangers caravan en deurvangers camper voordat je overgaat tot de aanschaf van een deurvanger.

    Montage camper en caravan deurvanger

    De camper en caravan deurvangers worden altijd geschroefd. Het is verstandig om achter de camper en caravan deurvanger een beetje montage kit te doen. De montagekit zorgt dat de gaten waterdicht zijn en de deurvanger extra stevig aan de wand van de camper of caravan vast zit. Een deurvanger caravan of deurvanger camper is dus ideaal om ervoor te zorgen dat de deur vast blijft zitten en niet zomaar dicht waait.

    Ons gehele deuren & luiken assortiment

    Vraag het de specialist

    Wil je nog meer weten over de caravan en camper deurvangers? Vraag het onze specialist, we helpen je graag een goede keus te maken!

    Producten vergelijken