Beschermhoezen

Filter
176 resultaten 176
Van hoog naar laag sorteren
176 resultaten
  1. TCP maat M Dakhoes
    TCP maat M Dakhoes
    € 29,95
      Verkoop door TomaCarParts bv
    • CUHOC Fietshoes 20 inch / 150 cm Maat S Redlabel
      CUHOC Fietshoes 20 inch / 150 cm Maat S Redlabel
      € 28,95
        Verkoop door Hoesjesweb.nl
      • CUHOC Red Label 170 x 60 x 85 cm kinderfietshoes
        CUHOC Red Label 170 x 60 x 85 cm kinderfietshoes
        € 28,95
          Verkoop door Hoesjesweb.nl
        • Cover it maat XL dakdrager beschermhoes
          Cover it maat XL dakdrager beschermhoes
          € 27,95
            Verkoop door Tradekar Benelux BV
          • TCP maat XS Smart Dakhoes
            TCP maat XS Smart Dakhoes
            € 23,60
              Verkoop door TomaCarParts bv
            • Velosport fiets afdekhoes
              Velosport fiets afdekhoes
              € 22,15
                Verkoop door Repusel
              • Cover It Maat L Dakdrager beschermhoes
                Cover It Maat L Dakdrager beschermhoes
                € 19,95
                  Verkoop door Tradekar Benelux BV

                176 resultaten

                Pagina
                per pagina

                Beschermhoezen assortiment

                De meest bekende hoezen zijn natuurlijk de camper- of caravanhoezen. Deze zijn ideaal voor de winterstalling en zorgen ervoor dat je voertuig beschermt wordt tegen weersinvloeden en stof en vuil. Als je je voertuig uit de stalling haalt en je hebt hem schoon weggezet, dan kun je het voertuig enkel en alleen afnemen en ben je klaar voor je vakantie. Ook zijn er natuurlijk diverse hoezen voor andere voertuigen, denk bijvoorbeeld aan een autohoes.

                Natuurlijk heeft Obelink ook een ruim assortiment aan bepaalde hoezen voor je voertuig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wielhoes of een disselhoes. Mocht je niet je hele voertuig willen onderdekken, zijn deze hoezen echt ideaal. Ook voor als je op de campingplek staat wil je natuurlijk je koppeling en banden beschermen tegen UV of andere weersinvloeden. We zetten ons beschermhoezen assortiment voor je op een rij.

                Caravanhoezen

                Onze caravanhoezen zijn speciaal ontworpen om je caravan te beschermen tegen regen, wind en UV-straling. Gemaakt van duurzame materialen bieden ze een optimale bescherming en verlengen ze de levensduur van je caravan.

                Camperhoezen

                Camperhoezen zijn onmisbaar voor het behoud van je camper. Ze beschermen tegen weersomstandigheden en voorkomen schade door UV-straling. Onze camperhoezen zijn geschikt voor diverse modellen en zorgen voor een langere levensduur van je camper.

                Fietshoezen

                Met zo'n ruim aanbod aan beschermhoezen mag natuurlijk de fietshoes niet ontbreken. De fietshoezen zijn in verschillende vormen, soorten en maten verkrijgbaar. Zo heb je fietshoezen die je kunt plaatsen op je fietsendrager en die je tijdens de rit kunt laten zitten, maar ook fietshoezen die geschikt zijn voor het onderdekken tijdens je vakantie of tijdens een koude winterse periode. Houd je fiets in topconditie met onze fietshoezen. Of je nu een stadsfiets, mountainbike of elektrische fiets hebt, onze hoezen bieden bescherming tegen regen, stof en krassen, waardoor je fiets langer meegaat.

                Disselhoezen

                Onze disselhoezen zijn ontworpen om de dissel van je caravan te beschermen tegen corrosie en invloeden van buitenaf. Hiermee behoud je de functionaliteit van de dissel en voorkom je onnodige slijtage.

                Wielhoezen

                Wielhoezen beschermen de banden van je voertuig tegen veroudering en weersinvloeden. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en voorkomen dat de banden uitdrogen en barsten door blootstelling aan de zon.

                Camperstoelhoezen

                Voor de binnenkant van je camper heeft Obelink ook een ruim assortiment aan beschermhoezen. Bijvoorbeeld voor je camperstoel, biedt ze extra bescherming met onze camperstoelhoezen. Waterafstotend en duurzaam, deze hoezen voorkomen vroegtijdige slijtage en zorgen ervoor dat je comfortabel kunt genieten van je reizen. Obelink heeft deze hoezen in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een beschermhoes passend is voor jouw interieur!

                Autohoezen

                Onze autohoezen beschermen je voertuig tegen diverse weersomstandigheden en voorkomen schade door bijvoorbeeld vogelpoep of boomhars. Een autohoes is een investering in het behoud van de lak en de algehele staat van je auto.

                Grootste assortiment afdekhoezen

                Zoals je kunt zien heeft Obelink het grootste assortiment aan beschermhoezen voor alles op en aan je voertuig. Heb je nog vragen over een beschermhoes of wil je meer weten over ons assortiment? Neem dan contact op met onze beschermhoes specialist of kom langs in onze kampeerwinkel. We vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!

                Producten vergelijken