Ballen

Filter
27 resultaten 27
Van hoog naar laag sorteren
27 resultaten
  1. Pro Striker maat 5 voetbal
    Pro Striker maat 5 voetbal
    € 22,95
      Verkoop door Buffalo-shop
    • Pro Striker maat 5 oranje voetbal
      Pro Striker maat 5 oranje voetbal
      € 22,95
        Verkoop door Buffalo-shop
      • Lifetime maat 7 standaard basketball
        Lifetime maat 7 standaard basketball
        € 17,50
          Verkoop door Buffalo-shop

        27 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Voetbal kopen

        Je kunt een voetbal kopen om je kinderen aan het voetballen te krijgen. Voetbal wordt altijd gespeeld in twee teams. Hierbij moeten de spelers proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de armen en handen. Een voetbal kopen doe je dus vooral wanneer de kinderen graag een bal over trappen.

        Volleybal kopen

        Volleybal speel je in tegenstelling tot voetbal voornamelijk met de handen. Ook volleybal speel je in twee teams tegen elkaar. Het speelveld is verdeeld in twee vakken met daartussen een net. Het is de bedoeling dat de volleybal bij de tegenstander op de grond terecht komt.

        Een volleybal voor beginners is voorzien van een zachte schuimlaag zodat de onderarmen en handen hieraan kunnen wennen. Een volleybal voor gevorderden spelers is meestal van synthetisch leer, dit soort volleyballen hebben een aanzienlijk betere stabiliteit. Een volleybal kopen doe je wanneer je kinderen graag overgooien.

        Om de levensduur van je bal te verlengen raden wij aan om de bal regelmatig bij de pompen. En bewaar de ballen droog en niet te dicht bij een warmtebron.
        In ons assortiment vind je ook een speciale ballenpomp om de ballen sneller en gemakkelijker op te pompen.

        Bekijk ons gehele speelgoed & spellen assortiment op een rij:

        Online ballen kopen

        De leukste ballen kopen doe je bij Obelink! Plaats je bestelling eenvoudig door stap voor stap het bestelproces te doorlopen. Je profiteert altijd van de laagste prijs garantie. Zodra we de bestelling binnen hebben zorgen wij ervoor dat je de ballen zo snel mogelijk thuis bezorgd krijgt. Wil je ook nog ander speelgoed kopen? Neem dan een kijkje in de andere Sport & spellen categorieën. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Winterswijk om een voetbal te kopen.

        Producten vergelijken