Tuinmeubelaccessoires

Filter
97 resultaten 97
Van hoog naar laag sorteren
97 resultaten
  1. Lifetime Garden regenmeter met houder
    Lifetime Garden regenmeter met houder
    € 11,95
      Verkoop door Multi Tradestore B.V.

    97 resultaten

    per pagina

    Bescherming

    Heb je een prachtige tuinset in de tuin staan met heerlijk comfortabele kussens? Dan wil je deze vanzelfsprekend ook goed beschermen tegen het weer, niet waar? Tussen de tuinmeubel accessoires vind je tuinsethoezen om je set het hele jaar door te beschermen.
    Wil je alleen je stoel- of loungekussens opbergen? Dan kun je bijvoorbeeld alleen gebruik maken van een opbergbox. In een kunststof opbergbox kun je je tuinkussens eenvoudig opbergen en bescherm je ze tegen vuil en vocht. Zo heeft Obelink een hoop handige tuinmeubel accessoires in de aanbieding!

    Onderhoud

    Tuinmeubelen hebben af en toe ook onderhoud nodig. Obelink verkoopt daarom verschillende onderhoudsmiddelen zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je tuinset. Gebruik een zelfreinigend impregneermiddel om je tuinmeubelen te beschermen tegen UV-licht, algen, schimmel en andere watergevoelige parasieten. Of beits je hardhouten tuinmeubelen overnieuw waardoor ze de komende jaren weer goed beschermd zijn.

    Tuinmeubel onderdelen

    Is er een tuinmeubel onderdeel kapot gegaan en wil je deze graag vervangen? Neem van via de mail contact op met onze klantenservice. De tuinmeubel onderdelen hebben wij niet standaard op voorraad maar we kijken graag of het mogelijk is om dit tuinmeubel onderdeel bij te bestellen. Wil jij jouw tuinset graag uitbreiden met een extra hocker? Zo heb je een extra zitplek maar kun je ook heerlijk met de voeten omhoog nagenieten van een lekkere zomerse dag.

    Tuinmeubel accessoires online bestellen

    De tuinmeubel accessoires vind je vanzelfsprekend terug in onze Obelink Megastore. Ook online kun je het aanbod bekijken en eventueel de voorraad controleren. Wanneer je vragen hebt of graag advies wilt inwinnen over het onderhouden en opbergen van je tuinmeubelen, het personeel van Obelink staat altijd voor je klaar!

    Producten vergelijken