Reinigen & onderhouden

Filter
508 resultaten 508
Van hoog naar laag sorteren
508 resultaten
  1. ProNano CampCare 750ml Glass Clean
    ProNano CampCare 750ml Glass Clean
    € 8,00
    • Inhoud: 0.75 l
    • Toepassing: Auto, Boot, Camper, Caravan, Ramen
    • Dispenser type: Spray
    Verkoop door ProNano Cosmetics BV
  2. Orange85 1 meter zelfklevend klittenband
    Orange85 1 meter zelfklevend klittenband
    € 7,95
      Verkoop door Multi Tradestore B.V.
    • Kinzo rolmaat
      Kinzo rolmaat
      € 1,95
        Verkoop door Obelink
      • Lafita navulling vochtvanger
        Lafita navulling vochtvanger
        € 3,95
        Waardering:
        94%
          Verkoop door Obelink

        508 resultaten

        Pagina
        per pagina

        Camper en Caravan shampoo

        Een Camper of caravan wassen doe je natuurlijk altijd met een goede caravan shampoo. Was je voertuig nooit met een autoshampoo. Autowasproducten zijn absoluut niet geschikt voor caravans, dit kan onherstelbare schade geven. Ook was je de caravan met caravan shampoo altijd van onder naar boven. Om het gemakkelijk te maken kun je altijd een wasborstel gebruiken, nog beter is een telescopische wasborstel. Hiermee kun je gemakkelijker overal bij om je voertuig gemakkelijk te reinigen. Pas wel op dat je een telescopische wasborstel niet gebruikt voor het reinigen van je ramen, doe je dat wel loop je de kans op krasjes. Een caravan shampoo is verkrijgbaar in een concentraat en in een gebruiksklare. Het voordeel van concentraat caravanshampoo is dat als je voertuig extreem vuil is dat je de verhouding met water wat kunt aanpassen voor een betere werking.

        Caravan wax

        Na het wassen van de caravan met caravanshampoo heb je het perfecte moment om een beschermende waxlaag op je caravan aan te brengen, dit doe je met speciale caravan wax. Het is wel een tijdrovende klus, maar door de behandeling van je caravan met caravan wax heb je meer jaren plezier van je mooie caravan of camper. ook bestaan er caravan shampoos die direct een waxlaag op je caravan of camper achterlaat.

        Watertankreiniger

        Naast het reinigen van je voertuig met een camper of caravan shampoo heb je natuurlijk ook een watertank. Deze zal ook gereinigd moeten worden met een watertankreiniger. Een watertankreiniger reinigt de schoonwatertank, de waterleidingen en de afvaltank van je caravan, camper of boot. Een watertankreiniger kun je gebruiken voor losse watertanks, jerrycans of watersystemen. Meestal gebruik je een watertankreiniger als je het systeem langere tijd niet gebruikt is, denk hierbij aan bijvoorbeeld de winterstalling. Een watertankreiniger verwijdert onder andere zeepresten of kalkaanslag. Ook zorgt een watertankreiniger ervoor dat geuren geneutraliseerd gaat worden.

        Ons gehele reinigen en onderhouden assortiment op een rij:

        Vraag het de specialist

        Nog een vraag over het schoonmaken van je caravan? Lees dan eens dit blog: hoe maak ik mijn caravan schoon? Ben je er nog niet uit? Kom dan eens langs in onze winkel in Winterswijk of neem eens contact met ons op. We helpen je graag verder!

        Producten vergelijken