Beeld & geluid

Filter
965 resultaten 965
Van hoog naar laag sorteren
965 resultaten
  1. Schwaiger VTF8842 2-weg 5 dB kabelverdeler
    Schwaiger VTF8842 2-weg 5 dB kabelverdeler
    € 11,49
      Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
    • Schwaiger VTF8822 tweeweg klasse A verdeler
      Schwaiger VTF8822 tweeweg klasse A verdeler
      € 10,29
        Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
      • Schwaiger KH470W 512 witte in-ear hoofdtelefoon met slimkabel
        Schwaiger KH470W 512 witte in-ear hoofdtelefoon met slimkabel
        € 9,99
          Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
        • Schwaiger 60 mm mastklem
          Schwaiger 60 mm mastklem
          € 7,99
            Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online
          • Schwaiger MBS48 48 mm mastklem
            Schwaiger MBS48 48 mm mastklem
            € 7,99
              Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online

            965 resultaten

            Pagina
            per pagina

            Camping televisie

            Wie wil dat nou niet? Na een hele dag zwemmen of fietsen neerploffen op jouw relaxstoel, kijkend naar het nieuws of je favoriete tv-programma’s. Een belangrijk onderdeel hiervoor is natuurlijk een camping televisie. Er zijn verschillende soorten en modellen camping televisies verkrijgbaar. Afhankelijk van je opbergruimte is een compacte camping tv vaak wel het handigst om mee te nemen. Ook zul je moeten kijken naar de verschillende opties die jij belangrijk vindt.

            TV kabels en stekkers

            Van eenvoudige TV kabels en stekkers zoals Coax kabels of satellietkabels tot de kleinste Coax F-connectors, alles vind je bij ons in het assortiment! De coax kabels zijn in veel verschillende soorten en lengtematen verkrijgbaar, zodat je op elke vakantie genoeg kabel hebt om aan te sluiten op je televisie.

            Schotels en antennes

            Als je televisie wilt kijken op de camping dan zijn schotels en antennes onmisbaar. Een tv schotel kun je op de camping uitrichten op een satelliet om zo ontvangst te creëren in je camper, caravan of tent. Met een schotelantenne kun je genieten van alle televisieprogramma’s die je op de camping wilt kijken.

            Geluid

            Moeite met op tijd wakker worden? Wil jij graag goed met elkaar in contact blijven? Ook op de camping genieten van de nieuwste muziek? En wil je deze muziek dan ook nog in betere geluidskwaliteit afspelen? Met ons uitgebreide assortiment aan wekkers, walkietalkie sets, radio’s en speakers voor een verbeterd geluid kan dit allemaal!

            Wi-Fi

            Tegenwoordig is een goede Wi-Fi verbinding niet meer weg te denken. Obelink biedt daarom een ruim aanbod aan Wi-Fi versterkers voor camper en caravan. Met een wifi versterker versterk je het signaal wat aangeboden wordt op de meeste campings. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van je vakantie!

            Navigatie

            Ervaar je ook de frustratie van verdwalen met je camper of het ongemak van aankomen op een camping en ontdekken dat je camper niet past? Voorkom deze ongemakken met een navigatie! Je vindt hiermee eenvoudig je route en bij de meeste navigatiesystemen voor campers kun je nauwkeurige voertuiggegevens invoeren.

            Achteruitrij camera’s

            Wil je beter zicht achter je camper of caravan? Dat is mogelijk met een achteruitrij camera! Zo heb je altijd overzicht wat zich achter je voertuig afspeelt. De achteruitrij camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

            Dashcams

            Een Dashcam is een compacte camera die op het dashboard of voorruit van een voertuig wordt gemonteerd. Het doel van deze dashcam is het vastleggen van beelden tijdens het rijden. Het kan handig zijn om een ongeluk vast te leggen, zodat je dit eventueel als bewijsmateriaal kunt gebruiken. Daarnaast gebruiken vakantiegangers dashcams om mooie routes vast te leggen.

            GPS trackers

            Houd altijd de locatie van je waardevolle spullen in de gaten met onze GPS trackers. Een onmisbare tool voor extra gemoedsrust tijdens het kamperen. Tegenwoordig worden GPS trackers steeds vaker gebruikt om zelfs caravans en campers te kunnen traceren. Met behulp van een GPS tracker kun je deze dan eenvoudig volgen.

            Producten vergelijken