Caravanvoortenten

Caravanvoortenten

De caravan blijft voor veel Nederlanders één van de meest populaire vakantieverblijven. Een caravan kan bijna overal neergezet worden, biedt veel gemakken die thuis ook zijn, maar geeft tegelijkertijd ook echt een vakantiegevoel. Toch komt het wel eens voor dat de caravan wat te krap is, bijvoorbeeld als de kinderen opgroeien of er voor verdere reizen toch wat meer spullen meegenomen moeten worden. In dat geval biedt een voortent voor de caravan een goede oplossing: daarmee kan de leefruimte van caravans verder uitgebreid worden, zonder dat de caravan vervangen hoeft te worden.

Producten 1-12 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen van caravan voortent

Een caravan voortent is een tent die voor de caravan kan worden gezet. Caravan voortenten vergroten de leefruimte van de caravan, door een overdekte buitenruimte te creëren. De voortent kan helemaal aan de caravan worden vastgezet, waardoor een waterdicht geheel ontstaat.

Voor een ruim assortiment caravan voortenten ben je bij Obelink aan het juiste adres. Wij verkopen bijvoorbeeld verschillende soorten voortenten van het merk Hypercamp, die gekenmerkt worden door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze voortenten zijn leverbaar voor vrijwel alle soorten en maten caravans.

Meet de juiste maat voortent caravan

Bij het kopen van caravan voortent is het belangrijk dat je de omloopmaat van de caravan weet. Aan de hand van deze maat kun je de juiste voortent kopen. Wij adviseren altijd zelf de omloopmaat te berekenen, aangezien de fabrieksinformatie er altijd een aantal centimeters naast kan zitten. Meten is weten!

Gratis verzending voortent caravan

Bestellen bij Obelink heeft verschillende voordelen. Zo kun je voor je caravan voortent niet alleen rekenen op het grootste assortiment van Europa, maar bieden wij ook altijd de laagste prijsgarantie. Ook hebben we diverse modellen caravan voortenten uitverkoop, voor een extra lage prijs. Bovendien nemen wij bij bestellingen vanaf €50 de verzendkosten voor onze rekening. Hiervoor gelden een aantal uitzonderingen, die te vinden zijn in de veelgestelde vragen. Bestel je liever niet online? Dan verwelkomen we je graag in onze megastore van 72.500 vierkante meter in Winterswijk.