Gereedschappen

Als je goed voorbereid op vakantie wilt gaan dan is een complete kampeeruitrusting, voorzien van de juiste gereedschappen, van groot belang. Bij Obelink vind je alle handige tools om de vakantie met je voortent zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een framespanner of tentspanner om je voortentframe mee op te spannen of aan een haringtrekker om de haringen van je voortent uit de grond te trekken.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plus vouwschep
  Pro Plus vouwschep
  Adviesprijs € 7,95 € 7,95 € 5,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  91%
 2. Goldcamp Easy haringtrekker
  Goldcamp Easy haringtrekker
  Adviesprijs € 9,95 € 9,95 € 6,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00
 3. Kampa Gale Electric Pump
  Kampa Gale Electric Pump
  Adviesprijs € 80,06 € 80,06 € 59,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 20,11
  Waardering:
  92%
 4. Kampa Limpet Hole Punch
  Kampa Limpet Hole Punch
  Adviesprijs € 24,99 € 24,99 € 14,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,04

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Framespanner

Het afspannen van een voortent. kan een lastig klusje zijn. Je hebt beide handen handen nodig om de tentstokken van het frame uit elkaar te schuiven en dan moet je ze ook nog fixeren. Een framespanner of tentspanner biedt dan uitkomst. Een framespanner kan met één hand bedient worden zodat je andere hand vrij blijft om de tentstokken vast te zetten, wel zo handig.

Haringtrekker

Het uitrekken van een tentharing is soms een flinke opgave, zeker wanneer je weinig houvast hebt en grond hard is. Om de klus te vergemakkelijken gebruik je een haringtrekker. Een haringtrekker is voorzien van een stevig handvat en een stalen haak om zelfs de meest vaste haring mee uit de grond te wippen.

Elektrische voortent pomp

opblaasbare voortenten zijn een nieuw fenomeen in de kampeerwereld. Ook voor deze zeer makkelijk op te zetten voortenten is gereedschap verkrijgbaar om het opzetten nog makkelijker te maken. Denk hierbij aan een ergonomisch gevormde handpomp of een elektrische pomp die je aan kunt sluiten op de 12v aansluiting van je auto.