Proefkamperen in de Achterhoek

Ga jij dit jaar voor het eerst kamperen? Of zoek je nog een plek waar je deze zomervakantie kan doorbrengen? Dan is proefkamperen in de Achterhoek iets voor jou! In samenwerking met Kamperen in de Achterhoek kun je vanaf nu op maar liefst 9 campings in de Achterhoek verblijven in een ingerichte tent van Obelink. Ervaar de gastvrijheid van de Achterhoek in combinatie met het gemak van een compleet ingerichte Obelink tent.

Family Deluxe

Voor de campings hebben we twee pakketten samengesteld. De eerste is de Family Deluxe. Dat is een compleet ingerichte familietent die van alle gemakken is voorzien. Op die manier kun je in alle rust proeven van het kamperen. Ideaal voor een weekendje weg of een weekje kamperen in de Achterhoek.

Blikvanger in het Family Deluxe pakket is de Obelink Trail 600 TC. Een ruime 6 persoons tunneltent waar je met het hele gezin in gaat verblijven. Er zijn drie slaapcabines aanwezig die ook als twee ruime cabines kunnen worden ingericht. 

Het leefgedeelte is bijna 15m2 waardoor je meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebt om lekker te eten, te drinken en te ontspannen. Je hoeft thuis dus alleen je koffer in te pakken en op één van de campings weer uit te pakken.

Adventure Deluxe

Wil jij iets minder standaard kamperen? Dan is deze compleet ingerichte Bell tent iets voor jou. Wederom een compleet ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien.

Blikvanger in het Adventure Deluxe pakket is de Obelink Sahara 500 Deluxe. Een avontuurlijk en ruime 2 persoons Belltent waar je als koppel in kunt verblijven. Deze tent heeft een oppervlakte van 19,5 m2 waardoor je meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebt om er te ontspannen. Je hoeft thuis dus alleen je koffer in te pakken en op de camping weer uit te pakken.