Visnetten

Een voordelig visnet kopen van goede kwaliteit? Bij Obelink vind je een uitgebreid aanbod schepnetten en leefnetten. Beide onmisbaar voor de echte sportvisser. Een schepnet helpt je een vis aan de kant te krijgen, vooral handig met zwaardere vissen zoals karpers. Een leefnet leg je in het water om hierin de gevangen vissen te bewaren. Zowel de schepnetten als leefnetten zijn er in veel verschillende maten, soorten materiaal en van diverse merken.Een vissersnet kopen kan eenvoudig en snel online via onze webshop. Bekijk hieronder ons volledige aanbod visnetten.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Albatros Got‘m landingnet
  Albatros Got‘m landingnet
  Adviesprijs € 15,50 € 15,50 € 9,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 5,55
  Waardering:
  93%
 2. Albatros Frommelnet
  Albatros Frommelnet
  Adviesprijs € 8,95 € 8,95 € 5,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor gebruik ik een schepnet en leefnet?

Wij onderscheiden twee soorten visnetten: schepnetten en leefnetten. Dus wil je een visnet kopen, bedenk dan voor welk doeleinde je hem gaat gebruiken.

Een schepnet wordt ook wel landingsnet genoemd en deze wordt gebruikt om zwaardere vissen aan de kant te krijgen; dit om te voorkomen dat de lijn knapt door het gewicht van de vis. Je kunt kiezen voor een schepnet waarbij de stok en het net van elkaar te scheiden zijn, maar ook voor één geheel. Vaak is de stok in te klappen zodat deze zo min mogelijk ruimte inneemt. Ook kun je een net en stok los van elkaar aanschaffen.

Leefnetten worden ook keepnetten genoemd en hierin worden de gevangen vissen bewaard. Dit type net leg je in het water en kan afgesloten worden zodat de vissen niet ontsnappen. Leefnetten zijn er in veel verschillende soorten en maten: het soort net dat je kiest is afhankelijk van de vissen die je vangt. Sommige netten worden inclusief stok verkocht, bij anderen kun je deze er los bij kopen.

Bestel jouw visnet en andre artikelen voor de hengelsport bij Obelink

Wil je graag een visnet kopen en heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek eens onze megastore in Winterswijk. Ons ruime assortiment hengelsport producten vind je in Hal 2.1. Hier verkopen wij naast visnetten ook hengels, stoelen, opbergkisten, slaapmatten en nog veel meer! Onze collega’s adviseren je hier graag over alles wat met de hengelsport te maken heeft.