Fietscomputers

Fietscomputers zijn er in allerlei verschillende soorten. Ze meten vrijwel allemaal je snelheid, afstand en tijd. Wil je een uitgebreider model die meer is dan een kilometerteller voor op de fiets? Ook dat kan tegenwoordig! De fiets computer die draadloos werkt is ook al heel normaal. Of wat dacht je van een fietscomputer die je calorieverbruik en hartslag meet, ideaal! Uiteraard heeft Obelink een uitgebreid assortiment fietscomputers. Zowel de basic kilometerteller voor op de fiets, als de fietscomputer die draadloos werkt! Kijk snel hieronder en bestel jouw fietscomputer!

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Sigma Pure 1 ATS draadloze fietscomputer
  Sigma Pure 1 ATS draadloze fietscomputer
  € 33,95
  Verkoop door Obelink
 2. Sigma Pure 1 bedrade fietscomputer
  Sigma Pure 1 bedrade fietscomputer
  € 21,95
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Kies de juiste computer

Wil je je toch nog wat meer verdiepen voordat je een keus maakt, dat kan natuurlijk ook. Begin dan eerst met bepalen wat voor soort fietser je bent. Ben je echt een sportieve fietser, die gaat voor snelheid, veel kilometers en het liefst ook een hoop verbrande calorieën? Kies dan een fietscomputer die, naast een kilometerteller, ook hartslag en calorieverbruik meet. Aan de hand van deze gegevens kun je kijken hoe je je training kunt verbeteren of hoeveel vooruitgang je boekt.

Daarnaast adviseren wij voor de sportievere fietser een fietscomputer die draadloos werkt. Tijdens je training wil je je op je training kunnen concentreren en wil je je niet druk maken om een kabel die niet goed zit. Met een fiets computer die draadloos werkt voorkom je dit.

Ben je eigenlijk vooral een recreatieve fietser die geniet van de natuur, dan is een basismodel wel voldoende. Hiermee meet je onder andere afstand, snelheid en tijd.

Dat fietsen gezond is weten we natuurlijk allemaal. En een handige fietscomputer of kilometerteller voor op de fiets maakt het ook nog een stuk leuker! Helemaal zin gekregen om jouw resultaten te gaan meten? Te kijken hoeveel progressie je maakt? Bestel dan hier jouw fietscomputer!