Voortenten

Wanneer je tijdens de vakantie eens goed om je heen kijkt op de camping is de kans groot dat je een Obelink voortent tegenkomt. Dit is niet zo gek want onze eigen Obelink voortenten behoren al jaren tot onze meest verkochte voortenten in ons assortiment. Wat een voortent van Obelink uniek maakt is de ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding. Onze eigen voortenten zijn voor het grootste gedeelte lichtgewicht en/of opblaasbaar, dit zorgt ervoor dat ze compact mee te nemen en snel op te zetten zijn. Bekijk hieronder ons ruime assortiment Obelink voortenten en laat je versteld staan door de lage prijzen en vele mogelijkheden.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Obelink Viera 420 Easy Air Connected caravanvoortent
  Obelink Viera 420 Easy Air Connected caravanvoortent
  € 659,00
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 2. Obelink Traveller Tall bustent
  Obelink Traveller Tall bustent
  € 249,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 3. Obelink Portellone kleptent
  Obelink Portellone kleptent
  € 229,00
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 4. Obelink Car Sunroof tarp
  Obelink Car Sunroof tarp
  € 69,90
  Waardering:
  91%
  Verkoop door Obelink
 5. Obelink Viera 380 Easy Air Connected caravanvoortent
  Obelink Viera 380 Easy Air Connected caravanvoortent
  Adviesprijs € 699,00 € 699,00 € 599,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 100,00
  Verkoop door Obelink
 6. Obelink Traveller bustent
  Obelink Traveller bustent
  € 229,00
  Verkoop door Obelink
 7. Reimo Instant VW T4/5/6 kleptent
  Reimo Instant VW T4/5/6 kleptent
  Adviesprijs € 149,90 € 149,90 € 119,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 30,90
  Verkoop door Obelink

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Voortent Obelink kopen

Wanneer je op zoek bent naar een goede voortent voor niet al te veel geld is een voortent Obelink een goede keuze. een Voortent van Obelink is namelijk vriendelijk voor het budget zonder dat je in hoeft te leveren op opties en kwaliteit. Omdat wij onze voortenten Obelink zelf produceren kunnen wij de wensen van onze klanten direct verwerken in onze voortenten. Wanneer je een Obelink voortent gaat kopen is het wel verstandig dat je van te voren controleert of deze op je caravan past. Belangrijk is de aanbouwhoogte en de lengte van het rechte stuk van de caravanrail.

 • Aanbouwhoogte: Dit is de hoogte gemeten vanaf de grond tot aan de caravanrail. Voor onze eigen Obelink voortenten moet deze hoogte tussen de 235 en 250 cm zitten.
 • Rechte rail lengte: Dit is de lengte van de caravanrail die geheel recht en horizontaal loopt. De breedte van een voortent Obelink mag niet breder zijn dan deze maat.

Opblaasbare voortent Obelink

Opblaasbare voortenten zijn een opkomende trend op kampeergebied. Omdat een opblaasbare tent vanwege de nieuwigheid vaak erg prijzig zijn in aanschaf hebben wij onze eigen opblaasbare voortenten Obelink op de markt gebracht. Dit zijn betaalbare voortenten met de kwaliteit die je van een voortent Obelink gewend bent. Het voordeel van een opblaasbare voortent Obelink is dat deze eenvoudiger op te zetten zijn dan een traditionele voortent met stokken. Zo kan zelfs een ongeoefende kampeerder binnen no-time een voortent opzetten. Een opblaasbare voortent van Obelink kan met de meegeleverde pomp in slechts enkele minuten volledig opgezet worden. Zo blijft er meer tijd over om van je welverdiende vakantie te genieten.

Lichtgewicht voortent Obelink

Een lichtgewicht voortent is een goed alternatief op de ‘’gewone voortent’’ wanneer je een rondtrekkende kampeerder bent of wanneer je op zoek bent naar een snel op te zetten voortent tijdens een overnachting wanneer je op doorreis bent. Een lichtgewicht voortent Obelink biedt dan uitkomst. Deze uiterst budgetvriendelijke voortenten zijn super snel op te zetten, tevens zijn ze gemaakt van lichte materialen waardoor ze compact te transporteren zijn. Zo blijft er kostbare ruimte vrij in de serviceluiken of kofferbak van je auto voor andere handige kampeer accessoires. Wil je een lichtgewicht voortent Obelink in het echt zien? Geen enkel probleem. In onze showroom staan alle Obelink voortenten opgezet om ze te bekijken en vergelijken.