Nomad slaapzakken

Met een Nomad slaapzak kun je optimaal genieten van een heerlijke nachtrust, waar je maar bent! Een Nomad slaapzak heeft een hoge kwaliteit, zijn super comfortabel en duurzaam. Ons assortiment bestaat zowel uit Nomad kinderslaapzakken als uit volwassen Nomad slaapzakken. Bekijk ze hieronder!

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Nomad Passaat slaapzak
  Nomad Passaat slaapzak
  € 79,90
  Verkoop door Obelink
 2. Nomad Passaat XL slaapzak
  Nomad Passaat XL slaapzak
  € 99,00
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

De geschiedenis van de Nomad slaapzak

Het Nederlandse merk Nomad is opgericht in 1978 en zijn begonnen met het produceren van slaapzakken. Nomad heeft grote kennis op het gebied van Nomad slaapzakken en staan voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Nomad is marktleider in het creëren van compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken. En dankzij de verschillende modellen is er voor iedereen een fijne slaapzak Nomad te vinden. In de loop van de jaren 70 heeft Nomad zijn slaapzakken Nomad collectie uitgebreid met andere kampeerbenodigdheden zoals slaapmatten en rugzakken.

Duurzaamheid slaapzak Nomad

Nomad streeft er naar om de sociale omstandigheden te maximaliseren als het gaat om eerlijke beloningen, goed georganiseerde werktijden met voldoende pauzes en het creëren van een schone en veilige werkomgeving. Ook wordt de natuur zoveel mogelijk beschermd door de juiste keuzes te maken wat betreft het productieproces en de materialen. Nomad slaapzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die de levensduur van de slaapzak verlengen. Hierdoor gaat je Nomad slaapzak lang mee en ontstaat er minder afval.

Nomad kinderslaapzak

Kinderen gaan regelmatig bij vriendjes en vriendinnetjes of bij familie zoals opa en oma logeren. Dus een goede Nomad kinderslaapzak aanschaffen is een goede keus! Deze wordt niet alleen gebruikt tijdens jullie kampeervakantie in de zomer, maar het hele jaar door tijdens diverse logeerpartijen en weekendjes weg. De comfortabele vulling van de Nomad kinderslaapzakken houdt de kinderen lekker warm in de nacht, zelfs wanneer het buiten behoorlijk fris is. Door te kiezen voor een kinderslaapzak kan een kind zichzelf beter warm houden dan in een volwassen slaapzak. Een kinderslaapzak heeft een kleinere afmeting waardoor er minder overbodige lucht in de slaapzak zit die ook opgewarmd moet worden.

Nomad slaapzak online bestellen

Heb je een perfecte slaapzak Nomad gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Wil je de Nomad slaapzakken liever eerst in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Winterswijk. Hier kun je de slaapzakken Nomad bekijken, voelen en uitproberen!