Zwembaden

Als je aan grote buitenzwembaden denkt, dan denk je ook meteen aan het merk Intex. Intex is een van de bekendste merken als het gaat om zwembaden en andere zwembad accessoires. Obelink heeft een groot assortiment Intex zwembaden met voor ieder wat wils. Zo kunnen jullie elke zomerse dag weer genieten van een lekkere frisse duik in een Intex zwembad.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Intex Wave Rider opblaasbare mini jetski
  Intex Wave Rider opblaasbare mini jetski
  € 8,95
  Verkoop door Obelink
 2. Intex unicorn bekerhouder
  Intex unicorn bekerhouder
  € 4,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Intex Economat luchtbed
  Intex Economat luchtbed
  € 4,95
  Verkoop door Obelink
 4. Intex Hi-Gloss Tube
  Intex Hi-Gloss Tube
  € 2,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 5. Intex opblaasbare walvis
  Intex opblaasbare walvis
  € 9,95
  Verkoop door Obelink
 6. Intex opblaasbare haai
  Intex opblaasbare haai
  € 9,95
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 7. Intex opblaasbare dolfijn
  Intex opblaasbare dolfijn
  € 8,95
  Verkoop door Obelink
 8. Intex opblaasbare krokodil
  Intex opblaasbare krokodil
  € 7,95
  Verkoop door Obelink
 9. Intex opblaasbare schildpad
  Intex opblaasbare schildpad
  € 16,95
  Verkoop door Obelink
 10. Intex opblaasbare orka
  Intex opblaasbare orka
  € 11,95
  Verkoop door Obelink
 11. Intex led Ottoman poef
  Intex led Ottoman poef
  € 39,95
  Verkoop door Obelink

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Zwembad Intex

Intex produceert in eigen fabrieken in de zuidelijke provincies van China de beste kwaliteit vinyl. Zwembaden Intex worden geproduceerd volgens de allerlaatste technieken en kwaliteitsnormen en worden verkocht in heel Europa. Intex probeert altijd de beste kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. Of je nu een kleine stadstuin hebt of juist een hele grote tuin, voor elk formaat tuin is een passend Intex zwembad te vinden.

Intex zwembad met pomp

Om zo lang mogelijk van jouw Intex zwembad te kunnen genieten kun je het beste kiezen voor een Intex zwembad met pomp. Deze pomp pompt het water door een filter waardoor het vuil eruit gefilterd wordt. Stilstaand water geeft schimmels, algen en bacteriën de kans om zich te ontwikkelen waardoor je vaker je zwembadwater moet verversen. Bij een kinderzwembadje is dit natuurlijk geen probleem, maar bij een groot familie zwembad Intex met meer dan 5.000 liter water wil je dit zo lang mogelijk schoon houden.
Er zijn nog meer manieren om je zwembad schoon en fris te houden, denk bijvoorbeeld aan een afdekzeil, chloortabletten of een zwembadborstel.

Intex waterspeelgoed

Bij een groot Intex zwembad hoort natuurlijk ook groot waterspeelgoed! Bij Obelink verkopen we diverse opblaasbare figuren voor uren speelplezier.

Intex zwembaden bestellen

Wil je een intex zwembad met pomp of een intex zwembad rechthoekig bestellen, maar kom je er niet helemaal uit welk zwembad accessoires je hierbij moet bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen je graag meer over zwembaden Intex. Heb je jouw keuze al gemaakt? Dan kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is zorgen wij ervoor dat jij je Intex zwembad binnen enkele dagen in huis hebt. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis thuis bezorgd.

Wij verkopen niet alleen Intex zwembaden maar ook luchtbedden van Intex!