Hartman parasols

Zit je graag buiten, maar mis je een schaduwrijke plek in je tuin? Kies dan voor een Hartman parasol! Zo kun je waar je maar wilt een fijne schaduwrijke plek creëren die je ook eenvoudig kunt verplaatsen. De Hartman Sophie parasol is een in hoogte verstelbare parasol die je eenvoudig kan kantelen en draaien. Zie jij jezelf al zitten onder een mooie Hartman parasol? Bekijk dan snel de collectie hieronder en maak je keuze.

Filter
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Hartman Sophie parasol

De Hartman Sophie parasol is een duurzame keuze! Deze Hartman parasol is een stokparasol en is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Om op elke gewenste plek schaduw te creëren is deze Hartman parasol makkelijk te bedienen. Je kunt de parasol dus tegen de zon in kantelen en draaien. Het doek van de parasol Hartman is gemaakt van sterk, slijtvast en vuilafstotend polyester en gaat dus ook jaren mee.

De Hartman parasols worden standaard geleverd zonder parasolvoet! Kijk in de categorie parasolvoeten & pinnen voor een geschikte manier om je parasol vast te zetten. Staat de parasol Hartman vaak in de volle wind? Kies dan voor een zwaardere parasolvoet om te voorkomen dat de parasol omwaait.

Parasol Hartman beschermen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw Hartman parasol raden we aan om gebruik te maken van een parasolhoes. Hiermee voorkom je dat de Hartman parasol vies wordt. Maar dit heeft nog meer voordelen! Je voorkomt dat de parasol Hartman ongelijkmatig zal verkleuren door de zon en andere weersinvloeden. Ook voorkom je dat de wind er onder schiet en de Hartman parasol hierdoor beschadigd of kapot gaat.

Hartman parasol online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken tussen de Hartman parasols? Dan kun je deze eenvoudig en snel bij ons bestellen. Zodra we jouw bestelling binnen hebben zorgen wij ervoor dat je de parasol Hartman binnen enkele dagen in huis hebt en jij lekker in de schaduw kunt gaan zitten. Wil je toch wat meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. En wil je de verschillende Hartman parasols liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze megastore in Winterswijk.

Producten vergelijken