Medewerker klantenservice afdeling Nederland / Duitsland

Voor onze webshop en distributiecentrum zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers. Ga jij problemen niet uit de weg, denk jij oplossingsgericht en geef jij niet op tot de klant tevreden is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Let op: dit betreft een tijdelijke functie t/m augustus.

Functieomschrijving

Je bent als medewerker klantenservice van de Obelink webshop het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Het is de bedoeling dat je klanten zowel telefonisch als per mail voorziet van de juiste informatie rondom hun bestelling, waarbij vragen voorkomen op het gebied van levering, betaling en retourneren. Daarnaast is klachtafhandeling een belangrijk onderdeel van de functie. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, bied je de klant een passende oplossing aan. Hiervoor sta je veel in contact met collega's van andere afdelingen.

Hoe ziet jouw dag er straks uit?

’s Ochtends begroet je jouw collega’s en ga je aan jouw bureau zitten. De computer wordt opgestart, ondertussen klets je nog wat met je collega’s. Wanneer alle systemen zijn opgestart begin je aan jouw te gekke, uitdagende job. Van de hoeveelheid mailtjes schrik je niet en je bijt je erin vast. Tegelijkertijd rinkelt de telefoon, maar je houdt de stress onder controle! Je pakt enthousiast de telefoon op en babbelt er op los. De klant belt in paniek en heeft zich totaal vergist in het adres. Je bekijkt de status van de bestelling en gelukkig is de bestelling nog niet ingepakt. Je past het adres van de klant aan. De klant is blij dat dit nog mogelijk is en wacht de bestelling met smart af. Dag in dag uit maak je dit soort situaties mee en met jouw creatieve brein breng je zoveel mogelijk tot een goed einde.

Functie-eisen

Om deel uit te kunnen maken van dit leuke en dynamische team vragen wij het volgende van je:

  • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen
  • Klanten kunnen op jou bouwen en daar word je niet gestrest van
  • Je weet collega’s te vinden bij problemen
  • Je bent handig met de computer
  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift
  • Je bent 20-40 uur per week beschikbaar, ook in het weekend en de avonduren
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 15 km van onze webshop, gevestigd aan de Snelliusstraat 46 te Winterswijk.

 

Wil jij ons helpen de klantenbeoordeling naar een 10 te brengen? Mail dan jouw sollicitatie met CV naar [email protected] t.a.v. Dion van Amerongen.