Tafeltennis

Met een ping pong set heb je al voldoende materiaal om je uren te vermaken met potjes tafeltennis! Bevestig het net op een campingtafel of picknicktafel, neem beide een tafeltennisbatje en je kunt beginnen!
Bekijk hieronder ons aanbod ping pong setjes en bestel hem eenvoudig online! Wij zorgen ervoor dat je de ping pong set zo snel mogelijk in huis hebt zodat je alvast kunt gaan oefenen om straks het hele campingveld te verslaan.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rucanor Practice Super tafeltennisbat
  Rucanor Practice Super tafeltennisbat
  Adviesprijs € 9,99 € 9,99 € 8,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,04
  Verkoop door Obelink
 2. Dunlop G-Force Match 4 tafeltennisset
  Dunlop G-Force Match 4 tafeltennisset
  € 19,95
  Verkoop door Obelink
 3. Dunlop Rage Champ 2 tafeltennisset
  Dunlop Rage Champ 2 tafeltennisset
  € 19,95
  Verkoop door Obelink
 4. Rucanor Single Circle Fiesta tafeltennisballen
  Rucanor Single Circle Fiesta tafeltennisballen
  Adviesprijs € 4,99 € 4,99 € 3,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,04
  Verkoop door Obelink

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Wat is tafeltennis?

Tafeltennis, of ook wel ping pong genoemd is een leuke sport waarbij twee of vier spelers een klein licht balletje met een tafeltennisbatje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het is de bedoeling dat je het tafeltennisballetje over het net op de tafelhelft van de tegenstander slaat op een manier dat de tegenstander het balletje niet terug kan slaan.
Tafeltennis is een Olympische sport, maar wordt vooral gespeeld op de camping. Met een ping pong set kun je uren plezier hebben en je kunt iedereen uit de buurt uitdagen voor een spannend duel!

Het ontstaan van een ping pong set

Aan het einde van de 19e eeuw zijn de mensen begonnen als vermaak met tafeltennis, waarschijnlijk met geïmproviseerd materiaal. Rond 1900 werd tafeltennis pas bekend onder de huidige namen, tafeltennis en pingpong. In 1901 is het ouderwetse balletje vervangen voor de tafeltennisballetjes die we nu nog steeds gebruiken. De jaren die daarop volgde kwamen er steeds meer ping pong sets op de markt
In 1988 stond tafeltennis voor het eerst op het programma van de Olympische spelen. Tegenwoordig zie je de ping pong setjes op iedere camping wel voorbij komen.

Tafeltennisbatje en tafeltennisballetjes online bestellen

Zodra je een geschikte ping pong set hebt uitgezocht kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Plaats je bestelling door stap voor stap het bestelproces te doorlopen. Je kunt bij ons altijd rekenen op de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelbedrag boven de 50 euro*.
Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben zorgen wij ervoor dat je het ping pong setje zo snel mogelijk in huis hebt. Ruim jij de tafel ondertussen maar vast leeg, zodat je meteen kunt beginnen zodra het pakket bezorgd is.