Wasmachines

Na een paar weken op de camping wil je natuurlijk graag je kleding wassen. Dan kun je er voor kiezen om gebruik te maken van de wasserette op de camping. Maar je kunt je was ook zelf wassen met een camping wasmachine! Een camping wasmachine is een kleine wasmachine waarmee je een paar kilo wasgoed kunt wassen. Er zijn verschillende soorten mini wasmachines verkrijgbaar bij Obelink. Bekijk hieronder ons assortiment.

Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mestic MW-100 wasmachine
  Mestic MW-100 wasmachine
  € 58,90
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. Obelink Katherine handwasmachine
  Obelink Katherine handwasmachine
  € 44,95
  Waardering:
  84%
  Verkoop door Obelink
 3. Mestic MWD-120 wasmachine met centrifuge
  Mestic MWD-120 wasmachine met centrifuge
  € 114,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Handwasmachine

Een handwasmachine is zoals de naam al zegt, een mini wasmachine die je zelf met de hand moet bedienen. Er past meestal 1 tot 2 kg wasgoed in de wasmachine. Je vult de tank met je vieze wasgoed, warm water en wasmiddel, en door te draaien aan de hendel krijg je hetzelfde effect als met een gewone wasmachine. Je wasgoed wassen met een handwasmachine kost minder moeite dan alle was wassen in een simpele emmer.

Mini wasmachine

Een camping wasmachine is ideaal voor als je de machine het werk wilt laten doen en jij zelf lekker wilt ontspannen. Een mini wasmachine is perfect voor gebruik op de camping, ze verbruikt weinig stroom en dankzij het kleine formaat is ze makkelijk mee te nemen. Het werkt heel simpel, je doet de stekker in het stopcontact, je vult de tank met warm of kokend water, gooi er een klein beetje wasmiddel bij in en je kunt haar aanzetten. Sommige camping wasmachines zijn voorzien van meerdere wasprogramma’s.

Camping wasmachine met centrifuge

Een camping wasmachine met centrifuge is eigenlijk net zo luxe als je gewone wasmachine thuis, deze is alleen een stuk kleiner. Een camping wasmachine met centrifuge heeft twee openingen, een om het wasgoed te wassen en een om het wasgoed te centrifugeren. Zo hoef je je schone was dus niet kletsnat op te hangen en is hij natuurlijk ook een stuk sneller droog.

Mini wasmachine voor camping online bestellen

Wil jij graag je was zelf kunnen wassen op de camping? Bestel dan je kleine wasmachine online bij Obelink. Bestellingen boven de €50 worden gratis bij jou thuis bezorgd. Lees de Veelgestelde Vragen voor een aantal uitzonderingen op deze regel.