Spanbanden en spinnen

Of je nu op fiets- of wandelvakantie gaat, of op pad gaat met de tent of caravan. Snelbinders, kabelbinders en bagagespinnen zijn echt onmisbaar tijdens een kampeervakantie. Ze zijn handig om spullen stevig mee vast te zetten. Bind bijvoorbeeld een extra jas aan de buitenkant van je backpack met een bagagespin. Zet je slaapzak stevig vast op de bagagedrager van je fiets met een snelbinder. Of gebruik kabelbinders om dat losse onderdeel van je caravan stevig vast te zetten. Bekijk hieronder ons assortiment.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plus 8 haken bagagespin
  Pro Plus 8 haken bagagespin
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 4,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  98%
 2. Pro Plus 4 haken bagagespin
  Pro Plus 4 haken bagagespin
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 4,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,45
 3. Pro Plus kabelbinders
  Pro Plus kabelbinders
  Adviesprijs € 2,50 € 2,50 Vanaf € 1,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,55
  Waardering:
  79%
 4. Pro Plus verstelbare bagagespinnen
  Pro Plus verstelbare bagagespinnen
  Adviesprijs € 3,95 € 3,95 € 2,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,45
  Waardering:
  90%
 5. Pro Plus bagagespinnen set
  Pro Plus bagagespinnen set
  Adviesprijs € 3,95 € 3,95 Vanaf € 2,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,45
  Waardering:
  96%
 6. Bundelband assorti set
  Bundelband assorti set
  € 3,95
  Waardering:
  80%

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Snelbinders en bagagespinnen

Er zijn verschillende soorten snelbinders, zo heb je losse en vaste snelbinders. De losse snelbinders zijn voorzien van haken aan de uiteinden waardoor je ze overal aan vast kunt haken. De vaste snelbinders bevestig je aan de bagagedrager van je fiets.
Snelbinders bestaan meestal uit 1 of 2 elastieken. In sommige gevallen is een bagagespin handiger. Een bagagespin bestaat vaak uit meerdere elastieken en kan dan ook in de vorm van een spin gebruikt worden.

Kabelbinders

Met een kabelbinder of tyrap kun je heel eenvoudig kabels of andere dingen aan elkaar bevestigen. Kabelbinders zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Met de verschillende kleuren kabelbinders kun je perfect meerdere kabels uit elkaar houden en een wirwar van kabels overzichtelijk sorteren.

Een tyrap heeft aan de ene kant een spits uiteinde en aan de andere kant een opening. Om de tyrap te gebruiken moet je het spitse uiteinde door de opening steken, waardoor er een lus ontstaat. Zodra je de eerste ribbel voorbij gaat kun je hem alleen nog maar strakker trekken. Een tyrap is geschikt voor eenmalig gebruik, zodra de tyrap dicht zit kan hij alleen nog maar verwijderd worden door hem door te knippen.

Snelbinders, bagagespinnen of kabelbinders online bestellen

Deze handige bevestigings attributen komen dus vast en zeker elke kampeervakantie van pas! Bij Obelink kun je jouw kampeerbenodigdheden eenvoudig online bestellen. Plaats je bestelling door stap voor stap het bestelproces te doorlopen. Zodra je bestelling bij ons binnen is zorgen wij ervoor dat je de spullen binnen 3 tot 5 werkdagen thuis ontvangt. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis bij jou thuis!*